George Simion: Revenim cu solicitarea către PSD să susțină suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis.

Distribuie:
Sursa photo: George Simion/facebook.

Liderul AUR, George Simion a pornit un atac la adresa Guvernului condus de Florin Câțu și a președintelui Iohannis. George Simion cere PSD să susțină suspendarea președintelui Klaus Iohannis, la pachet cu moțiunea de cenzură depusă de PSD. 

Citește și: Fost parlamentar PNL: Înțeleg că ar trebui să ne declarăm pensionari pe la 75 de ani, adică speranța e că murim până atunci.

„Mai ales după ultimele evenimente guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai repede! Vom căuta susținerea și a altor parlamentari pentru că doar voturile noastre și ale PSD nu sunt suficiente pentru o moțiune de cenzură (jumătate plus unu din voturi). Nici jocurile de imagine de-a moțiunea făcute de PSD nu ajută. Miercuri în Parlament guvernarea putea fi oprită din implementarea PNRR printr-o treime din parlamentari, dar PSD a votat pentru. De asemenea revenim cu solicitarea către PSD să susțină suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis printr-un referendum național”, a scris George Simion, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Laura Vicol: Guvernul sărăciei pregăteşte un coşmar pentru viitorii pensionari, mai exact, creşterea vârstei de pensionare.

Mai multe aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *