George Simion: Revenim cu solicitarea către PSD să susțină suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis.

Distribuie:
Sursa photo: George Simion/facebook.

Liderul AUR, George Simion a pornit un atac la adresa Guvernului condus de Florin Câțu și a președintelui Iohannis. George Simion cere PSD să susțină suspendarea președintelui Klaus Iohannis, la pachet cu moțiunea de cenzură depusă de PSD. 

Citește și: Fost parlamentar PNL: Înțeleg că ar trebui să ne declarăm pensionari pe la 75 de ani, adică speranța e că murim până atunci.

„Mai ales după ultimele evenimente guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai repede! Vom căuta susținerea și a altor parlamentari pentru că doar voturile noastre și ale PSD nu sunt suficiente pentru o moțiune de cenzură (jumătate plus unu din voturi). Nici jocurile de imagine de-a moțiunea făcute de PSD nu ajută. Miercuri în Parlament guvernarea putea fi oprită din implementarea PNRR printr-o treime din parlamentari, dar PSD a votat pentru. De asemenea revenim cu solicitarea către PSD să susțină suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis printr-un referendum național”, a scris George Simion, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Laura Vicol: Guvernul sărăciei pregăteşte un coşmar pentru viitorii pensionari, mai exact, creşterea vârstei de pensionare.

Mai multe aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.