Ghana: 10 ani de inchisoare pentru cei care fac parte din comunitatea LGBTQ. Proiectul de lege a fost depus.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Proiectul de legislație anti-gay depus la parlamentul din Ghana ar putea propune până la 10 ani de închisoare pentru persoanele LGBTQ +, precum și pentru grupurile și persoanele care pledează pentru drepturile lor, își exprimă simpatia sau oferă sprijin social sau medical, într-unul dintre cele mai draconice și cuprinzătoare -legi gay propuse în întreaga lume, informează TheGuardian.

Citește și: Din seria: ,,Săracii politicieni cinstiți”. Dan Barna deține 3 apartamente, 300.000 de euro în fonduri de investiții, acțiuni și obligațiuni.

Sprijinul pentru persoanele intersexuale ar fi, de asemenea, incriminat, iar guvernul ar putea direcționa persoanele intersexuale să primească o intervenție chirurgicală de „realiniere de gen”, se arată în proiectul de legislație.

Prospectul unor noi legi dure a fost salutat de numeroși deputați și susținut de personalități din guvernul președintelui Nana Akufo-Addo.

Citește și: Polonia respinge educaţia LGBT în şcoli: Părinţii noştri nu au luptat 40 de ani împotriva comunismului pentru ca o nouă ideologie să apară

„Homosexualitatea nu este un drept al omului. Este o preferință sexuală ”, a spus el într-o postare pe Twitter. „Vom trece acest proiect de lege.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *