Gheorghe Piperea îi cere Generalului Ciucă demiterea lui Raed Arafat din cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Caporalul în rezervă Gheorghe Piperea îi cere Generalului Ciucă demiterea lui Raed Arafat din cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român, dacă acesta va fi premierul României.

,,În atenția domnului premier desemnat Nicolae Ciucă,

Domnule general,

Citește și: Rareș Bogdan, prins de Marian Ceaușescu: ,,Îți urez plăcuța suedeză. Mincinos, jigodie”

Sunt caporalul în rezervă Gheorghe Piperea, și vă solicit, cu toată deferența, degradarea comandantului acțiunii, numitul Arafat Raed, urmată de demiterea sa din toate cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU, care conține și o aripă militară, compusă din pompieri, întrucât se face vinovat, incremental, de infracțiunea de comunicare de date false și, respectiv, de defetism.

Astfel, numitul Arafat Raed a declarat în repetate rânduri că România se află în stare de război, care necesită medicină de dezastru. După regulamentele militare, medicina de dezastru nu e neapărat despre bolnavi și răniți, ci mai ales despre menținerea capacității de luptă a armatei.

Deci, individul concret nu contează, ci contează trupa. De aceea, decesul prin incinerare a unor oameni la secțiile de ATI a putut fi tratat ca pierdere colaterală, de război. Eu unul, caporal fiind, nu văd cu cine suntem în război. Probabil că numitul Arafat Raed se crede în război cu cei 70% dintre românii care nu s-au “imunizat” încă, dar mă gândesc că, totuși, nu poți fi în război cu poporul pentru care te consideri șef și salvator.

Citește și: Viktor Orbán: Bruxelles-ul ne privește ca state de mâna a doua. Vecinii deştepţi nu se războiesc şi nu se duşmănesc

Deci, informația vehiculată de numitul Arafat Raed nu e conformă cu adevărul. Vehicularea și răspândirea ei este, însă, aducătoare de consecințe juridice (starea de alertă se prelungește la infinit), economice (lumea intră în faliment și sărăcește), sociale (lumea e scindată prin falii imense, segregaționiste), psihologice (lumea moare sau înnebunește de frică ori blazare) și sanitare (lumea este ținută la distanța de spitale și medicamente, deși plătește CASS).

Pe de altă parte, dacă informația e adevărată, deci dacă suntem într-adevăr, în război, atunci numitul Arafat Raed se face vinovat defetism, pentru că a afirmat în repetate rânduri că Statul român e un stat eșuat, fiind încurajat în această atitudine și de numitul Iohannis Werner Klaus, care a utilizat aceeași sintagmă, pentru a crea impresia că chiar îi pasă de popor. Or, asta demoralizează populația și, mai ales, trupele de războinici, slăbind, în acest fel, capacitatea de luptă a țării.

Vă rog să primiți, domnule general, asigurarea respectului meu deosebit.

[acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare]

Up-date: era să uit – Hai Liberare!”, scrie Gheorghe Piperea pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.