Politică

Gheorghe Piperea, proiect de lege: Să poarte ecusoane cu e mărcile corporațiilor care îi sponsorizează

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea propune un proiect de lege, pe care il va promova: ,,Voi promova un proiect de lege care să îi oblige pe medici, laboranți, cercetători, pe profesorii de medicină și pe politicieni să poarte la vedere ecusoane cu corporațiile care îi sponsorizează.”

,,Țin neapărat să fiu enervant încercând să trezesc lumea din hipnoză.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea: Să vină rușii, avem 4000 de generali. N-au nicio șansă cu noi. +premier

Vedeți la tv și pe rețelele de socializare sportivi profesioniști care afișează cu mândrie mărcile corporațiilor care îi sponsorizează. În mare măsură, competițiile sportive sunt concursuri de mușchi financiari între sponsori. Și mult booster.

Citește și: Sondaj Național: NATO vs Rusia, spre ce direcție ar trebui să se îndrepte România în noua criză din estul Europei.

Voi promova un proiect de lege care să îi oblige pe medici, laboranți, cercetători, pe profesorii de medicină și pe politicieni să poarte la vedere ecusoane cu corporațiile care îi sponsorizează. Sigur, unii vor arăta ca generalii chinezi sau nord-coreeni ultra-decorați pentru “merite” deosebite.

Dar măcar vom ști că, atunci când ne vorbește specialistul, eroul din linia întâi, tehnocratul sau politicianul preocupat până la lacrimi de sănătatea și siguranță noastră, ne vorbesc faizer, mondena, castazevzeca sau gionsonșigionson.”, scrie avocatul pe pagina personala de facebook.

One thought on “Gheorghe Piperea, proiect de lege: Să poarte ecusoane cu e mărcile corporațiilor care îi sponsorizează

  • Nici nu ai să vezi cit ai să trăiesti un pupincurist mai mare ca rominul rominul e instare să le lingă picioarele numai să fie si el băgat in seamă

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *