Politică

Gheorghe Piperea: Se pregătește o modificare totalitară a Constituției. Viitorul nu vă mai aparține – e ipotecat deja.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Gheorghe Piperea transmite un mesaj apocaliptic pe pagina personală de facebook: ,,Viitorul nu vă mai aparține – e ipotecat deja.”

,,Se pregătește o modificare totalitară a Constituției. Drepturile omului și libertățile cetățenești, care sunt individuale, vor fi subordonate drepturilor colective. Ordinea privată, contractuală, va fi supusă ordinii polițienești. Binele comun, stabilit de stat, corporații susținute de stat și tehnocrați, va prima asupra binelului individual.

Comuniștii nu au îndrăznit să gândeasă atât de departe. Un întreg război rece s-a derulat, în planul drepturilor și libertăților omului, în jurul dezbaterii, forțate de comuniști, referitoare la drepturile colective, în raport de cele individuale – acestea din urmă erau, pentru comuniști, insignifiante.

Comuniștii ori se oftică, în timp ce își consumă pensiile enorme, ori se bucură din poziția de putere progresistă, de această neașteptată răsturnare de situație. După 32 de ani, vestul nu doar că este înfrânt cu propriile arme, dar a devenit principalul vector neo-marxist și progresist – comunist – fascist.

Viitorul nu vă mai aparține – e ipotecat deja.

Dacă nu veți fi transformați în „inutili sociali”, veți deveni dependenți de stat – o realitate imaginativă în care aveți atât de mare încredere încât ați accepta orice vi se impune, „pentru siguranța vostră”. Veți accepta inclusiv să faceți foamea sau frigul, pentru că, astfel, veți „salva” Pământul (aproape distrus de corporațiile care dictează statului legi și reguli și contracte cu încredințare directă). 

Un mic rol în acest proces îl aveți și voi – modificarea Constituției presupune referendumul. Veți fi de acord să deveniți cobai sau oameni de tinichea, goi pe dinăuntru, pentru a pune în practică noul concept de „bine comun”?

Fiți vigilenți, că o Constituție e făcută pentru jumătăți de secole, iar nu pentru 2-3 ani. Hai Liberare!”, scrie Gheorghe Piperea pe pagina personală de facebook.  Mesajul integral: Gheorghe Piperea/facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *