Gigi Becali a anunțat că sfințește locul unde s-a organizat parada LGBT din București.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Gigi Becali va organiza o slujbă de sfințire a traseului pe care s-a desfășurat parada Gay de pe 14.08.2021. La parada au participat 10.000 de persoane ce fac parte sau sprijină comunitatea LGBTQ, spune Asociația Accept.

„O sa va spun, ca sa înțeleagă toată lumea. Sa nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia fac ce vor, sunt liberi, e păcatul lor. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi ii lăsam, ca așa e democratic, fac conform legii.

Citește și: Radu Soviani: ,,România, #stateșuat. Statul in care un hoț de case ajunge Președinte.”

Ce trebuie sa facem noi, acuma, și sa înțeleagă și părintele Guia. Si toată ortodoxia si toți care sunt împotriva manifestației sa înțeleagă ce trebuie sa facem. Iiisus când a băgat pe diavol in porci, a aruncat porcii in mare si s-au înecat porci si au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa in care erau dracii si demonii. Noi ce sa facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi si demoni. Atunci Biserica, cu icoane si Sfânta Cruce, cu agheasmă și cântece de biruință, sa luam exact marșul lor si tot sa sfințim, milimetru cu milimetru.

Citește și: Pompierul român de numai 20 de ani care luptă în infernul din Grecia. ,,Suntem oameni și trebuie să ne ajutăm!”

Asa cum a sfințit Iisus apa marii, sa alunge demonii din apa. Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmpla pe tot parcursul lor. Si noi vom face si dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți si cu heruvimi si serafimi, ca nici un centimetru călcat de ei sa nu rămână nesfințit cu agheasma.

România TV a făcut mărturisire de credință prin mine.

Trebuie după 5 minute in urma lor sa facem si trebuie sa fim dublu ca ei, sa nu lăsam centimetru pătrat călcat de ei. Vom sfinți locurile toate prin care trec ei si vom alunga demonii!”, a spus Gigi Becali la TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *