Gigi Becali: Niciodată în viața mea, niciun vaccin, chiar dacă știu că mor, nu mă vaccinez.

Distribuie:
Sursa photo: facebook

Gigi Becali a declarat, la începutul anului, într-o emisiune la Antena 3 că nu se vaccinează, chiar dacă ar muri: ,,Niciodată în viața mea, niciun vaccin, chiar dacă știu că mor, nu mă vaccinez.”

Citește și: Flavia Grosan: ,,Daca-i cedează nervii si accepta spitalul, direct pe ventilator ajunge. Si in toata nebunia asta exista un singur vinovat, doctorița Grosan. Amin.”

Prezentator: Vă vaccinați?

Gigi Becali: ,,Niciodată în viața mea, niciun vaccin, chiar dacă știu că mor, nu mă vaccinez … La clinica mea, dacă eu nu mă vaccinez, clinica mea nu vaccinează. Niciun vaccine nu va fi în clinica mea”

Prezentator: Dar de ce sunteți așa împotrivă?

Citește și: Primarul Nicușor Dan taie ajutorul pentru adulții cu dizabilități de la 500lei/lună la 250lei/lună.

Gigi Becali: Nu vreau să mă vaccinez. Nu spun la nimeni, fiecare să facă ce vrea, dar eu nu mă vaccinez … Eu nu oblig pe nimeni. Pentru ce să mă vaccinez dacă eu am tratament, în două zile nu mai am nimica, la revedere Covid. Pentru ce să fac vaccin, ca să fac modificare genetică? Nu cunosc pe nimeni dintre personanele apropiate să moară de Covid … 90 de ani mama, i-am dat arbidol, s-a vindecat … Putem produce noi aceste medicamente, virusul este un fleac, daca îl iei din timp.”, a mai declarat aceasta pentru Antena 3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *