Gigi Becali oferă GRATUIT statului român Arbidol și Ivermectină. ,,Pentru toți românii”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Gigi Becali a declarat la România TV că oferă cadou statului român medicamentele ,,pentru toți românii”, respectiv Arbidol şi Ivermectină, informează dcnews.

”Eu am spus acum un an. Dacă un român vrea să cumpere medicamente de unde cumpără, că nu avem în farmacii? Doctorii au în protocolul de COVID Arbidolul. Îl au în protocol, dar nu l-au adus.

Citește și: Diana Șoșoacă, de la ‘morții putreziți afișați pentru bani’ la pupatul lor pentru faimă.

M-am oferit atunci și mă ofer și acum și spun așa: Dau cadou statului român, pentru toți românii, pentru toată țara, Arbidol şi Ivermectină. Și se termină cu toată pandemia de COVID. În 5-6 luni terminăm. Noi am ajuns ultimii (…) Să ia legătură cu mine, am totul, atât substanța activă din care se produc cele două, cât şi reţeta de fabricaţie.

Le fabric în farmacia mea. Să îmi aprobe. Dau cadou la toată țara. Doctorii și directorii de spitale mă sună și îmi cer medicamente: Ivermectina și Arbidol. Dacă Becali vă promite donație, cadou, medicamente pentru toată țara, de ce nu mă lasă să le dau? De ce nu le luați, mă? Repet, donez statului român Arbidol şi Ivermectină.

Citește și: Mihai Traistariu către Șoșoacă: Vă votez președintele României! Să candidați neapărat!

Statul să distribuie la farmacii și oamenii să ia cu rețetă. De ce dați sute de milioane de euro dacă eu pot să vindec oameni cu 30, 50 de lei, dar eu vă dau cadou, fără bani. Eu nu mă vaccinez. Este alegerea mea”, a spus Gigi Becali în direct la România TV. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *