Greii PNL, la cuțite. Rareș Bogdan: Orban a ales să mintă. S-ar putea ca nervii mei să plesnească

Distribuie:
Sursa photo: PNL/facebook.

Greii PNL sunt la cuțite, în aceste zile. Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Florin Roman au pornit un atac la adresa lui Ludovic Orban, actualul președinte al PNL în contextul alegerilor din PNL.

Rareș Bogdan îi sugerează lui Orban să nu mai mintă: „Nu ştiu de ce domnul Orban a ales să mintă, poate a sperat că nu va ajunge în spaţiul public. Sunt îngrijorat pentru că o face a treia oară, deşi am semnalat ca astfel de chestiuni să nu se mai perpetueze în discursul domniei sale. Domnul Orban a hotărât şi a cedat trei ministere-cheie ale PNL. Dacă dânsul mă provoacă, voi răspunde mult mai decent decât aş fi făcut-o cu un an sau doi în urmă. La discuţiile în care PNL a pierdut trei ministere-cheie despre care s-a vorbit în toată campania electorală şi de la europarlamentare încoace, pentru că sloganul nostru a fost Dezvoltăm România, am vorbit despre Fonduri Europene, am vorbit despre Ministerul Dezvoltării şi despre Transporturi, a spus Rareș Bogdan la România TV, informează G4media.

Citește și: Ghinea spune că își dorește ca oamenii să iasă cu picioarele înainte din câmpul muncii.

Și Raluca Turcan a pornit un atac la adresa liderului PNL: „Adevărul este cunoscut de tot partidul şi realitatea este că trei ministere importante – Fondurilor Europene, Transporturilor şi Dezvoltării Regionale au fost negociate direct de preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Cred că orice penelist responsabil avea dreptul să fie nemulţumit de această tranzacţionare care pe fond a afectat PNL, prin forţa pe care o are în Guvern.

Funcţia de prim-ministru revenea de drept PNL, pentru că  obţinut cel mai mare rezultat în alegeri, în coaliţia de guvernare, iar celelalte trei ministere au fost cedate pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Este o realitate şi e păcat că se propagă astfel de mesaje în campania internă a PNL, în loc să vorbim despre soluţii pentru viitorul PNL, astfel încât reformele asumate să fie duse la bun sfârşit”, a afirmat Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă susţinută alături de premierul Florin Cîţu, sâmbătă la Sibiu, infromează bugetul.ro

Citește și: Președintele Albaniei a fost suspendat de Parlament pentru partizanat politic și declarații publice care incită la ură.

Un alt lider ce l-a atacat pe Ludovic Orban este Florin Roman: ‘Este primul președinte al PNL care nu a demisionat, din fruntea partidului, după pierderea alegerilor’

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *