Grevă generală a sindicatelor de bază, mii de oameni pe stradă în toată Italia.

Distribuie:
Sursa photo: captură de ecran.

Grevă generală a sindicatelor de bază, mii de oameni pe stradă în toată Italia. MAE precizează că, în privinţa transportului regional şi local, vor fi asigurate serviciile esenţiale între orele 07,00 şi 10,00, respectiv 18,00 – 21,00, informează agi.it

Alitalia a anulat un total de 127 de zboruri astăzi , potrivit site-ului companiei. Alte 11 zboruri sunt programate să fie anulate pentru mâine.

Citește și: Partidul lui Liviu Dragnea, surpriza alegerilor din 2024: Peste 80.000 de membri și 35 de organizații construite.

În momentul de față, la Roma linia de metrou C și calea ferată Termini-Centocelle sunt închise; serviciu redus pe metroul A, B și B1. 

La Torino, un grup de aproximativ o sută de studenți legați de zona antagonistă a orașului au dat foc unei imagini gigantice din carton ale premierului Mario Draghi în fața sediului MIUR. De asemenea, este incendiat un steag european.

Citește și: Primul local care nu se supune restricțiilor: TE PRIMIM ORICUM. FARĂ DISCRIMINĂRI

În Palermo, muncitorii Amat își încrucișează brațele de la 8.30 la 17.30 cu întoarcerea la depozitul de autobuze și tramvaie; în timp ce operatorii instalațiilor fixe, mecanica atelierului, administratorii și personalul rămas vor face greva pentru întreaga tură.

Demonstrația a început și la Florența. Peste o mie de oameni sunt prezenți la paradă, inclusiv muncitori din colectivul fabricii Gkn și Piaggio. „ Aceasta este o grevă împotriva guvernului celor mai buni – explică Alessandro Nannini de la sindicatul Cobas Ataf.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *