Grindeanu mută! Companiile din Transport isi transfera conturile de la BCR la CEC Bank, palma pentru austrieci

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că mai multe companii aflate în coordonarea ministerului își mută conturile de la BCR la CEC.

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi-a anunţat o anumită intenţie de o a face (n.r. – de a-şi muta conturile de la BCR) şi ştiu că vor face, mi-au spus şi mie. Şi nu doar CNAIR.

Am fost anunţat că şi alte companii aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor, fie că vorbim de Portul Constanţa, fie că vorbim de Aeroportul Bucureşti şi toate celelalte, pentru că au găsit condiţii mai bune la CEC. O explicaţie cât se poate de simplă”, a spus Grindeanu.

Judecatoarea Stoicescu: ,,Justiția trebuie îngenunchiată pentru ca hoția să fie întronată. În timp ce noi ne văităm inutil, mai marii Europei ne dau lecții de șmenuială, la nivel înalt.”

„Din declarațiile pe care le-a făcut Cancelarul Austriei reiese că Austria este o țară nesigură din cauza migrației. Nu este o măsură de retorsiune (închiderea conturilor la BCR – n.r.), ci este o măsură de siguranță, de a proteja banii. Noi avem obligația de a lua toate măsurile în acest sens. Beneficiul mutării la CEC, o bancă românească, este siguranța”, a declarat pentru HotNews.ro, Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR.

Video – Cristian Terheș in război cu cancelarul Austriei: solicită excluderea acestuia din PPE

România și Bulgaria nu au fost primite în spațiul de liberă circulație Schengen deoarece Austria și Olanda s-au opus în timpul ședinței JAI de săptămâna trecută.

Asta a generat o mulțime de reacții în România, ridicate pe un adevărat val de nemulțumire. Multe companii, dar și cetățeni, au anunțat un boicot împotriva firmelor austriece. CNAIR are circa 8.000 de salariati și un buget anual de cheltuieli de natură salarială de 641 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *