Politică

Guvernul României a anunțat că are capacitatea de a primi migranți din Afganistan.

Distribuie:
Sursa photo: Florin Câțu/facebook.

George Simion, președintele partidului AUR a reacționat la informațiile transmise de Ministrul de Interne, Lucian Bode, în legătură cu capacitatea României de a primi migranți din Afganistan.

Vă aducem aminte că Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că România are capacitatea de a primi migranți din Afganistan, dar condiționat, în sensul ca verificările să fie realizate de structurile de securitate ale statului român, potrivit digi24.

Citește și: Dacian Cioloş, amenință: Nu ieşim de la guvernare. O să muriţi cu noi de gât, aceia care rezistați la reforme

,,Lucian Bode anunță că România e pregătită să primească migranți din Afganistan și, fără să consulte opinia publică, spune că își va asuma în numele României această poziție și la Bruxelles!

Cer din nou Guvernului și președintelui Iohannis să nu se aventureze pe această cale fără ieșire și să nu importe conflictele pe care nu România le-a provocat!

Citește și: Gheorghe Piperea, în premieră, lansează platforma România Nesupusă. Ce își propune:

Ocupați-vă de țară, unde românii nu mai fac față scumpirilor, și renunțați la aranjamentele stupide care îi vor aduce României doar probleme și costuri pe care nu o să fiți în stare să le gestionați!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *