Politică

,,Împreună vom pune capăt uzurpării care concentrează puterea în mâinile elitelor europene.” -Mateusz Morawiecki

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Liderii partidelor europene naţionaliste şi de extremă dreapta (Viktor Orban, Mateusz Morawiecki, Marine Le Pen, etc) au discutat sâmbătă la Varşovia despre posibilitatea unor voturi comune în Parlamentul European, scrie AFP, potrivit hotnews.

”Împreună vom pune capăt uzurpării care concentrează puterea în mâinile elitelor europene (…), fie ne vom confrunta cu extinderea competenţelor (instituţiilor europene) şi contractarea a ceea ce este una dintre cele mai bune invenţii ale umanităţii, adică statele suverane”, a declarat premierul polonez Mateusz Morawiecki.

Citește și: Sorin Grindeanu: Nu vreau să văd niciun fel de festivism, tăieri de panglici, sobor de preoți, de cuvântări, de oameni politici care vin si țin discursuri.

„Uzurparea suveranității statelor de către actuala UE se realizează prin distrugerea științei dreptului și înlocuirea sa cu ideologia neomarxistă transformată în normă de drept. Statele au fost asediate într-un război para-juridic și asimetric, de substituire a dreptului cu cultul minorităților și „cancel culture”, cult identificat el însuși ca fiind suveran.

Ideologia neomarxistă și „cancel culture” transformată în normă de drept, a devenit principalul instrument al uzurpării suveranității statelor”, a susținut Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, singurul partid din România aflat la aceast summit.

Citește și: Maria Grapini: Nu doresc ca România sa fie tratată ca un cerșetor! Voi lupta pentru acest lucru cu toata fiinta mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *