Politică

Ionuț Cristache: Nicolae Ciucă, un ostaș în slujba nimănui

Distribuie:

Sursa photo: facebook.

„Pentru ca actuala coaliție – Nicu și Marcel – să supraviețuiască și să dăinuie peste ani e nevoie de o strategie vecină cu nebunia. Căci realitatea, cel puțin de moment, le este potrivnică. Mai ales lui Nicu, acest ostaș în slujba nimănui. Pe datele comandate de brătieni și ținute sub cheie la partid, Nicolae Ciucă nu întră în turul 2, scrie, pe site-ul canal33.ro, jurnalistul Ionuţ Cristache.

Citeste si: Sondaj: Cu cine votati la alegerile Europarlamentare si alegerile Locale care au loc duminica, 9 iunie! Hai la vot!

Raportarea electoratului (inclusiv a celui captiv partidului) este una cel puțin circumspectă. Nici consultanții israelieni, concediați în liniște și goniți cu niște milioane, nici actualii sfetnici cehi, ai fostului general Petr Pavel, ajuns președinte (model pe care îl vor replicat și-n România) nu au reușit să facă minuni”, scrie, pe site-ul canal33.ro, jurnalistul Ionuţ Cristache.

„De fapt, ce minuni!? Nu au reușit să facă un minim zgomot pentru a trezi interesul românilor pentru generalul Ciucă. Marele Plan – Cartea, a căzut în derizoriu înainte de a fi (re)scrisă. Panotajul, la fel! Ciucă pierde viteză în partidul pe care se presupune că-l conduce.

Oricine ar fi, supraviețuiesc împreună. Amândoi la câte-un palat! Care la Cotroceni, care la Victoria. Nici nu mai contează care, pe unde! Ce, nu s-au mai văzut împăcări spectaculoase?

Citeste si: Start VOT: Dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale cu cine ar vota românii? #sondaj

Iohannis a trecut la „mari realizări” scoaterea PSD de la guvernare, la final de prim mandat, doar că să-l bage înapoi la guvernare, în al doilea mandat. Plus că, să nu uităm de principalul argument pentru care sunt și acum împreună, la guvernare, de – stabilitate!

Și așa ajungem la cel mai complicat aspect al acestei ipoteze. Pentru ca toate rotițele de mai sus să se îmbine și să funcționeze perfect, este nevoie ca planul să fie încuviințat și de partenerii României. Să li se explice cacealmaua politică și să li se ofere garanții că nimic nu va pune în pericol „stabilitatea”!

Și ce perspectivă mai bună pentru partenerii noștri strategici decât o stabilitate, de acum înainte, pe minim 5 ani! Dacă nu pe 10, cum dezvăluia involuntar, în urmă cu ceva timp, același Rareș Bogdan”, spune Ionuţ Cristache in aceelasi articol.

One thought on “Ionuț Cristache: Nicolae Ciucă, un ostaș în slujba nimănui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *