ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: ,,Uniunea Europeană fără Dumnezeu nu va dăinui”

Distribuie:
Sursa photo: Arhiepiscopia Tomisului/facebook.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a avertizat Uniunea Europeană merge spre o direcție ce nu va dăinui, cum n-au dăinuit Sodoma şi Gomora, care au fost distruse de Dumnezeu, din cauza imoralității cetățenilor lor.

Citește și: Secretar de stat în Ministerul Economiei: Masca se poartă şi în apă, marea este spaţiu public.

„Da, înţeleg. Tot ce aţi spus aici că prevede UE este o nebunie oficială. Trebuie să o spunem direct. Tot ce e împotriva firii ţine de împotrivirea faţă de Legea lui Dumnezeu, care este o lege a normalităţii, iar toate aceste prevederi sunt anormale. Cum să-şi hotărască copiii genul?

Păi copiii nu s-au născut de nicăieri! La naşterea fiecărui copil, de când începe să devină fiinţă, de când este embrion, Dumnezeu participă, El creează sufletul, El creează genul. Cum să fim împotriva a ceea ce creează Dumnezeu?!

De aceea Uniunea Europeană fără Dumnezeu nu va dăinui, cum n-au dăinuit Sodoma şi Gomora. Nu va dăinui o astfel de uniune împotriva firii celei naturale, împotriva lui Dumnezeu, Care este Stăpânul universului şi al fiecăruia dintre noi în parte.

Citește și: Bicicleta lui Klaus Iohannis are prețul echivalent cu 50 de alocații sau cu 11 pensii minime.

Aici sunt propuse nişte compromisuri, nişte imoralităţi; copiii să nu mai fie educaţi, să se conducă după instinct de mici. Deci este o lipsă de educaţie, o denaturare a spiritului familial. În creștinism, familia este o unitate, mai multe familii dau o societate sănătoasă, după cât de sănătoase sunt familiile.

Acest libertinaj nu tine de personalitate, ci de depersonalizare, astfel încât nu putem să acceptăm asemenea aberații. Oricine care are spirit creștin, care este cu Hristos, nu va fi de acord cu așa ceva”, a spus Arhiepiscopul Tomisului la Radio Dobrogea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *