Istoric român: „Avem clasa politică perfectă pentru destrămarea României”

Distribuie:
Sursa photo: PNL/facebook.

„Avem clasa politică perfectă pentru destrămarea României” este concluzia istoricului George Damian, după ce vineri, 27 august 2021, mai mulți înalți demnitari din România au transmis mesaje la aniversarea a 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

Citește și: Adriana Stoicescu: Umilita, deznadajduita si ignorata mea Romanie. Lasată in mizerie, uitata de fii si omorata de nepasarea si nesimtirea noastra, a tuturor.

„Nu înțeleg de ce președintele României, miniștri, secretari de stat și deputați români se bucură la aniversarea a 30 de ani de independență a Republicii Moldova. Sunt aceiași politicieni care în urmă cu câteva zile nu aveau curaj să miaune când președintele Ungariei a zis că li s-a furat Ardealul.

Citește și: Dacian Cioloş, amenință: Nu ieşim de la guvernare. O să muriţi cu noi de gât, aceia care rezistați la reforme

Și știți ce? Aceiași politicieni porecliți români s-ar bucura și la independența Ardealului sau Olteniei, fără să crâcnească. Pentru că independența Republicii Moldova cu asta este echivalentă, cu independența altor provincii istorice românești. Să n-ai curajul să schiauni când îți zic ungurii că le-ai furat Ardealul și să te repezi să dai din coadă la prima strigare a stataliștilor moldoveniști de la Chișinău – cam pe aici se găsește nivelul politicianului român din ziua de azi. Mici cotarle umile. Avem clasa politică perfectă pentru destrămarea României”, a scris istoricul George Damian pe pagina personală de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *