Jaf la drumul mare în România. Fostul ministru de Finanțe dat afară de Câțu confirmă achiziția.

Distribuie:
Sursa photo: Canva/editing.

Jaf la drumul mare în România. Fostul ministru de Finanțe dat afară de Câțu confirmă achiziția. Guvernul României ar vrea să achiziționeze 120 de milioane de vaccin anti-covid, în timp ce populația României ce se poate vaccina în acest moment nu ar trece de 15 milioane de oameni, iar vaccinurile trebuie ținute în condiții speciale, acestea chiar având și termen de expirare. 

Citește și: Legea anti-pedofiliei din Ungaria: 20 de ani închisoare, fără posibilitatea eliberării condiţionate.

Ministrul Nazare, dat afară de premierul Florin Câțu a fost întrebat de posibilitate ca România să achiziționeze până la 120 de milioane de doze de vaccin anti-Covid-19, ca urmare a contractelor cadru încheiate cu Uniunea Europeană.

Fostul ministru al Finanțelor, Alexandru Nazare a precizat că Ministerul Sănătății, cel care gestionează aceste operațiuni şi ar trebui să ofere explicați. Fostul ministru susține că personal nu a fost de acord cu achiziția guvernului României, cifra părându-i-se cam mare: ,,mi-am exprimat rezerve în Guvern”.

Citește și: Republica Moldova dă de pământ cu partidul AUR, este clasat pe ultimele locuri cu 0,50%.

,,Am formulat observații și când spun asta înseamnă că mi-am exprimat rezerve în Guvern. Am rezerve față de necesitatea achiziției, de modul de lucru și așa mai departe, sunt observații pe care le-am formulat la momentul respectiv, când au avut loc aceste discuții”, a afirmat Alexandru Nazare, în direct la Realitatea Plus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *