Social

Judecătoarea Adriana Stoicescu: Ce se petrece acum depășește capacitatea mea de întelegere…

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Judecătoarea Adriana Stoicescu nu înțelege isteria indusă de autoritățile oficiale: ,,Judecătoarea Adriana Stoicescu: Ce se petrece acum depășește capacitatea mea de întelegere…”

,,Azi sunt blonda. Inteleg numarul mare de cazuri noi. Inteleg ca foarte putine necesita internare. Inteleg ca juma’ de populatie europeana vom face cowidut forma deltuta. Inteleg ca dureaza 4,5 zile cu simptome de gripa.

Citește și: Florin Zamfirescu: M-am păcălit când l-am votat pe Klaus Iohannis. A ajuns acum un președinte care trădează și batjocorește țara.

Ce nu inteleg nici sa ma picati cu ceara este isteria indusa de oficialitati, prin vocile pitigaiate ale duduilor probabil botoxate de pe la tv, dar corespunzator mascate.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Aștept de 2 ani sa se termine mizeria asta. În farmacii nu gasești antivirale nici dacă tragi cu tunul !

Precizez ca am avut boala, sunt vaccinata Johson, cred in stiinta mamii ei de stiinta si in medici, in drepturi si libertati fundamentale respectate. Dar ce se petrece acum depaseste capacitatea mea de intelegere…”, scrie acesta pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *