Politică

Judecătoarea Adriana Stoicescu: ,,Vă doare în cot de poporul ăsta amărât. Ultimele bucățele de carne de pe ciolan au fost împărțite.”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Adriana Stoicescu, mesaj la sfârșitul negocierilor dintre PSD-PNL-UDMR pentru formarea noului Guvern:,,Vă doare în cot de poporul ăsta amărât. Ultimele bucățele de carne de pe ciolan au fost împărțite”.

,,Săvârșitu-s-a…. Ultimele bucățele de carne de pe ciolan au fost împărțite. Satisfăcuți, vor trece ”la treabă”. Justiția? Nu o vrea nimeni.

Nu e profitabilă, nu aduce bani, doar probleme și gâlceavă inutilă. Nu mai bine o lăsăm pe mâinile ”băieților”? Doar s-au descurcat atât de bine în ultimii ani. Ce să construiești în justiție? Acolo e vorba de lucruri inutile.. drepturi și libertăți, niște fleacuri care, cel mult, ne împiedică să ne savurăm liniștiți victoria. Cu un trabuc și un coniac bun problemele devin minore, iar viitorul pare luminos, tare de tot.

”Reforma” în justiție o continuăm prin desființare. Apoi, punem iar jugul pe juzii ăștia păcătoși, care ne cam încurcă planurile.Desființați, fraților, tot. Legați-ne pe ăștia enervanți. Chemați securiștii să facă justiție, că dreptate doar Dumnezeu mai poate face.

Vă doare în cot de poporul ăsta amărât, oricum. Ce nevoie are el de educație și sănătate, de justiție? Circ și pâine, rețeta patentată de secole, e salvatoare și azi.

Vin Sărbătorile, veți ieși cu mic cu mare în fața Bisericilor pustiite tot de voi, să arătați cât sunteți de buni. Vine 1 Decembrie, veți defila cu mâna la inimă, lăcrimând sub un tricolor decolorat și atât de inutil. Apoi vă veți opri pentru un minut din chiolhan pentru a transmite un mesaj de pace și reconciliere, de speranță.

După aceea, la treabă. Aveți de desființat justiția, aia cât a mai rămas de la precedenții decidenți. În timpul ăsta, judecătorii fug mâncând pământul dintr-un sistem care îi vrea transformați în sclavi tăcuți.

Desființați-ne! Nu aveți nevoie de noi. Dar eu vă promit să fiu acolo când vă veți întreba, plângând în pumn, unde ne sunt JUDECATORII?”, a scris aceasta pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *