Politică

Judecătoarea Viorica Costiniu îi face praf pe politicieni: „Cum îndrăznești TU, politician, să vii și să sancționezi cetățenii pentru că tu ai fost incompetent”

Distribuie:
Sursa photo: pressalert.ro

Judecătoarea Viorica Costiniu îi face praf pe politicieni: „Cum îndrăznești TU, politician, să vii și să sancționezi cetățenii pentru că tu ai fost incompetent după cum ai făcut proiectele de legi, după cum ai votat în orb în Parlament și, in loc să prosperăm, ne ducem în hăul slăbiciunilor, al prostiei, al ignoranței și apoi poporul, ca boul la jug, trebuie să fie excavatorul care să scoată țară la suprafață!?, afirmă judecătoarea Viorica Costiniu, într-un mesaj transmis celor de la stiripesurse.ro.

Jale mare ptr un popor înțelept, dar condus prost de cei care își zic conducători, dar mai curând sunt gropari prin definiție”

Citește și: Austria: Armata și poliția trec de partea poporului împotriva lockdown-ului impus de noul cancelar.

„Oare inainte de toate, n-ar trebui luat in considerare faptul ca guvernarile incompetente, indiferent de culoare si orientare, au nenorocit economia, si-au batut joc de munca oamenilor si au indatorat tara nu se stie de ce, ptr ce si mai ales ptr cine?

Cate promisiuni electorale au ramas vorbe in vant si cu cat grozaviile guvernarilor au distrus ce s-a cladit, greu, dar responsabil?  Ce s-a ales din fructificarea bogatiilor din acest rai daruit de Dumnezeu romanilor?

Mancam rosii ca pietrele, paine din graul nostru vandut strainatatii, afine din Peru si tot asa de colinzi culinar tot mapamondul?!

Citește și: Statul Florida a interzis școlilor și întreprinderilor să impună vaccinarea împotriva Covid-19.

Se lauda unii altii cu zeci de milioane de euro care sunt sau vor veni, zic altii, sa sature gurile celor invatati prin tari sa experimenteze acasa cum sa se fructifice tot in buzunarele inavutitilor de afara!

Si asa, la greu, cu zile innegrite de inteleptii cu firma, tabara pe cei care au muncit, au invatat, unii chiar au izbandit sa-si depaseasca conditia ca sa ce…. ?!…

Continuarea: aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *