Judecătoria Sectorul 5: Lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la sănătate și dreptul la apărare

Distribuie:
Sursa photo: Liviu Dragnea/facebook.

Judecătoria Sectorul 5: Lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la sănătate și dreptul la apărare. Liviu Dragnea a câștigat procesul împotriva penintenciarului Rahova.

Citește și: Sondaj realizat de Avangarde la cerere are urmatoarele rezultate: PSD 36 %, PNL 23%, AUR.

„Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de Penitenciarul Rahova , împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova. Întrucât contestaţia a fost formulată de către o instituţie a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17.05.2021”, este minuta publicată de Judecătoria Sector 5.

Citește și: Marian Vanghelie a fost condamnat la 11 ani şi 8 luni de închisoare. Fostul primar, găsit vinovat că a luat mită.

Vă reamintim că Liviu Dragnea a dat în judecată penitenciarul Rahova pentru că ar fi pierdut 50 de zile libertate, deoarece i-a fost îngrădit dreptul la muncă. Liviu Dragnea rămâne în inchisoare până la rejudecarea contestației de eliberare contiționată.

La decizia instanței pentru fostul lider PSD a reacționat doar Codrin Ștefănescu, pe pagina personală de facebook.

,,Acum! Instanța a decis cā lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate in închisoare dreptul la sănătate și dreptul la apărare! Rând pe rând, judecătorii dau decizii definitive vis-a-vis de abuzurile la care este supus de doi ani! Și cu toate astea, unii nu vor sa-l elibereze! Ignorând in mod bizar deciziile instantelor, deciziile comisiei de eliberare condusă de un judecător, legea in ansamblul ei!”, a scris aceasta pe pagina de facebook. aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *