L-ai vota pe Ludovic Orban? ,,Odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul si candidatura la presedintia României.”

Distribuie:
Sursa photo: Ludovic Orban/facebook

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunță că ia foarte în serios varianta de a candida pentru funcția de președinte al României în 2024:

Citește și: Deputatul PNL trimis în judecată de DNA pentru cerere de mită în valoare de 500.000 lei și pentru trafic de infuientă.

,,E prematur, cum a spus colegul meu Florin Citu, sa vă dau un răspuns. Sunt constient de faptul ca odata inscris in lupta pentru un nou mandat de presedinte al Partidului National Liberal, odata cu acest mandat, trebuie să iau in calcul si candidatura la presedintia României, pentru că președintele Partidului National Liberal va trebui să intre in lupta pentru alegerile prezidentiale din 2024.

Sigur, pe de alta parte, sunt un om care am in vedere toate alternativele, in politica e bine sa ai o gandire strategica.

Am in vedere toate alternativele posibile. Voi face analize serioase, voi studia foarte bine situatia si voi actiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a castiga alegerile prezidentiale cu cel mai bun candidat.

Răspunsul este ca stiu ca odata cu candidatura la functia de presedinte al Partidului National Liberal trebuie sa iau foarte in serios si candidatura la presedintia Romaniei.”, a răspuns Ludovic Orban, la KanalD, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, la o întrebare adresată.

Citește și: Dan Negru, revoltat de carantinarea Timișoarei: ,,Boii- hăis, plăvanii-cea. Comedia abia începe”

Întrebat de Denise Rifai dacă Rareș Bogdan e șarpele pe care l-ați crescut în partid?” La această întrebare, Orban a răspuns: ”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *