Liberali sau interlopi? Bătăi, injuraturi și scandal la alegerile din PNL Timisoara. Orban isi rezerva dreptul de a anula alegerile.

Distribuie:
Sursa photo: Captura Video Digi24.

Scandal de amplore la Timișoara, unde s-au reluat alegerile pentru desemnarea noii conduceri la nivelul organizației  municipale a PNL. Liberalii prezenți la eveniment aproape că s-au luat la bătaie, fiind necesară mobilizarea forțelor de ordine, care au separat grupurile cu garduri de protecție. Liderul PNL, Ludovic Orban a transmis că își rezervă dreptul de a anula aceste alegeri, informeaza G4media.

Citește și: Alianță între UDMR și AUR? Cele două partide doresc o lege anti-LGBT asemanatoare cu cea din Ungaria.

În fața mall-ului a continuat scandalul între susținători, au mutat garduri de protecție, iar după ce au reușit să urce scările, s-au războit și acolo. Chiar și pe hol a continuat circul, iar un alt schimb de replici tăioase a avut loc și în fața ușii unde este organizat evenimentul.

Citește și: Viktor Orban (Ungaria) convoacă referendumul privind legea anti-LGBTQ. Viitorul copiilor noștri este în joc”.

Alegerile desfășurate în 3 iulie au fost declarate nestatutare de către conducerea județeană, respectiv de către Alin Nica, iar în ultimele săptămâni s-a acutizat disupta dintre liberalii timișoreni care sunt pro Orban și cei poziționați în echipa lui Florin Cîțu, mai informeaza Digi24.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *