Liderii naționaliști au sărit în apărarea jurnalistei Iosefina Pascal: ,,Abuz și ticăloșie fără limite!” – Codrin Stefănescu

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Liderii naționaliști au sărit în apărarea jurnalistei Iosefina Pascal: ,,Abuz și ticăloșie fără limite!” – Codrin Stefănescu. Printre cei care au reacționat la vestea că jurnalista ar fi fost ridicată de poliție sunt Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, Diana Șoșoacă și Aurelian Pavelescu.

Codrin Ștefănescu: ,,Abuz și ticăloșie fără limite! Sā anchetezi participanții la miting e un ABUZ! Sā o ridici cu duba pe jurnalista Iosefina Pascal, pentru cā transmis in direct manifestația, e un ABUZ! Sā deschizi dosare penale parlamentarilor, care in mod public au susținut cererile protestatarilor, e o TICĂLOȘIE! Și toate astea, azi, la fix 32 de ani de la Revoluție!”

Liviu Dragnea: ,,Aflăm de la televizor că ieri, în urma mitingului la care a participat, jurnalista Iosefina Pascal a fost reținută de poliție și DUSĂ LA SECȚIE CU DUBA!

Să întrebăm artizanii noii dictaturi: e ilegal ca un cetățean român să participe la un miting? E ilegal ca un jurnalist să facă transmisiune live pe Facebook? Cum putem trăi într-o asemenea cenzură și poliție politică?! Cum se poate pune pumnul în gură presei și libertății de expresie?!”

Aurelian Pavelescu: ,,CAZUL IOSEFINA PASCAL: MINISTRUL DE INTERNE LUCIAN BODE, DEMISIA! POLIȚIȘTII CARE AU ORDONAT RIDICAREA DE ACASĂ FĂRĂ MANDAT ȘI ABUZIV SĂ FIE ACUZAȚI PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU!”

Diana Șoșoacă: ,,LUAȚI LABELE DE PE IOSEFINA PASCAL SI REMUS RADOI! Pe o jurnalista libera si independenta o abuzați, o hăituiți, o amenințați pt ca și-a permis sa spuna ADEVARUL despre INFRACTORII ROMÂNIEI!”, au scris aceștia pe paginile personale de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.