Liviu Dragnea, victorie, a obținut rejudecarea cazului în faza contestației la Tribunalul Giurgiu.

Distribuie:
Sursa photo: Liviu Dragnea/facebook.

Curtea de Apel București a stabilit, luni, desființarea deciziei definitive prin care s-a respins cerere de liberare condiționată a lui Liviu Dragnea, și rejudecarea cazului în faza contestației la Tribunalul Giurgiu, informează stiripesurse.

,,Mi-am dorit si imi doresc sa am parte de un proces corect, echitabil. Daca sunt doar trei judecători care au semnat, ma fortez mult sa cred in coincidenta dar mi e greu. Am suspiciuni mai grave mai ales din punct de vedere politic in privinta unor magistrati”, a spus Liviu Dragnea în timpul procesului.

Citește și: Președintele Albaniei a fost suspendat de Parlament pentru partizanat politic și declarații publice care incită la ură.

„Admite cererea de strămutare formulată de către petentul Dragnea Liviu Nicolae cu privire la dosarul nr.7901/302/2021. În baza art.74 alin.2 Cod proc.penală dispune strămutarea judecării contestațiilor formulate de către petentul Dragnea Liviu-Nicolae și de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Na?ională Anticorupție împotriva Sentinței penale nr.1025 pronunțată la data de 27.04.2021 de către Judecătoria sectorului 5 București în dosarul nr.7901/302/2021 de la Tribunalul Bucureşti la Tribunalul Giurgiu.

În baza art.74 alin.5 Cod proc.penală desfiinţează Decizia penală nr.529 din data de 27.05.2021 pronunţată de către Tribunalul Bucureşti – Secţia I penală în dosarul nr.7901/302/2021.

Citește și: Florin Roman: Există persoane care fac mulți copii și alocațiile devin principala sursă de venit

În temeiul art.74 alin.4 Cod proc.penală înştiinţează Tribunalul București și Tribunalul Giurgiu despre admiterea cererii de strămutare. În baza art.275 alin.3 Cod proc.penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 14 iunie 2021.”, se arată în minuta deciziei privind strămutarea cazului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *