Liviu Dragnea, acuzații dure: ,,Iohannis este răul suprem. / Îi este teamă, îl leagă.”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

La prima apariție televizată (Realitatea TV.) după eliberare, Liviu Dragnea l-a desființat pe președintele Klaus Iohannis și sistemul său: ,,Iohannis este răul suprem. / Îi este teamă, îl leagă.”

„Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Este vizibilă pentru orice ochi informat și de bună credință. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis, care au câteva obiective majore.

Citește și: Lege în Parlament: ,,Premierul, secondat de Arafat, devine Dumnezeu. Nu mai am cuvinte…” Avocatul Toni Neacșu.

Primul obiectiv, datorită căruia ei în continuare sunt protejați, este să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu. Alt obiectiv pentru guvern în ansamblu este cum să ia comisioane din ce în ce mai grase pe sumele uriașe cheltuite, neexplicând nici până acum ce au făcut cu miliardele îndatorate”, a declarat Dragnea, într-un interviu la Realitatea PLUS.

„Pentru Iohannis, obiectivul este de protecție personală. Cred că Iohannis a înțeles în final că România este o țară test, dar în care nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor din afară nu e protejat. Cazul Băsescu este izolat. El știe multe lucruri și nu s-au repezit pe el, dar i-au măcelărit familia, ceea ce pe mine m-a oripilat.

Citește și:,,Nu ți se recunosc drepturile și libertățile fundamentale dacă nu ai certificat verde! ”- Toni Neacșu!

Iohannis este răul suprem în această arhitectură. Lui îi este teamă că după ce nu mai e președinte îl leagă. Cîțu l-a schimbat pe Stelică de la justiție, care nu avea alt obiectiv decât desființarea SIIJ, ca să nu facă propuneri care să nu fie necontrolabile de către Iohannis, să fie controlabile!”, mai spune acesta.

Mai multe: aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *