Liviu Dragnea face acuzații grave: ,,Guvern eșuat și criminal. Ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre…

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea face acuzații grave către Guvernul României: ,,Guvern eșuat și criminal. Ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre…”

,,Prețul lemnelor de foc s-a dublat față de anul trecut! Prețul la gaze a explodat! Guvern eșuat și criminal, cum să treacă românii prin iarnă? Cum să se descurce din salariile și pensiile de care v-ați bătut joc, cu toate exploziile de prețuri?

Citește și: Judecătoarea Adriana Stoicescu: ,,Ați reușit să faceți varză totul. Nu ne mai reformați!”

Nu era suficient că ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre, în ambulanțe, pe holurile spitalelor?

Acum, celor care supraviețuiesc deciziilor voastre criminale și dezastrului în care ne-ați adus, vreți să le luați chiar și pâinea, chiar și încălzirea, peste iarnă? Voi chiar vreți să exterminați toată România?

Citește și: Terhes: Tribunalul UE a suspendat temporar aplicarea Certificatului Verde ca si conditie pentru intrarea in Parlamentul European

Ieșiți public și spuneți-le bătrânilor de la sate cum să își ia lemne și pâine, iarna asta, din pensie!

„Ieșiți public și spuneți-le bătrânilor de la sate cum să își ia lemne și pâine, iarna asta, din pensie! Dragi români, este momentul să-i oprim! Până nu este prea târziu pentru întregul popor român! Veniți alături de noi în Alianța Pentru Patrie! Trebuie ca vocea românilor să fie auzită clar și răspicat.” scrie acesta pe pagina personală de facebook.

One thought on “Liviu Dragnea face acuzații grave: ,,Guvern eșuat și criminal. Ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre…

  • noiembrie 11, 2021 la 4:06 am
    Permalink

    Se vrea Sânge ok . Dar Criminali DIN PNL-USR ,vor fii linșați de oamenii de popor …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.