Liviu Dragnea: Obiectivul lor? Să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, firmă cu firmă…

Distribuie:
Sursa photo: Liviu Dragnea/facebook.

La prima apariție televizată (Realitatea TV.) după eliberare, Liviu Dragnea l-a desființat pe președintele Klaus Iohannis și sistemul său: predarea României către stăini, informează sputnik.md.

Citește și: New York: un spital se închide pentru că 6 asistente au demisionat, refuzând vaccinarea. – Gheorghe Piperea

Dragnea spune direct: ”Ce văd eu acum după ce am ieșit: e o dictatură a lui Iohannis, vizibilă de orice om de bună credință care are puterea să creadă asta, chiar dacă a votat sau nu cu el”.

”Se manifestă în felul acesta: există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis care au câteva obiective majore: primul obiectiv – să predea Romania bucată cu bucată, companie cu companie, firmă cu firmă, domeniu cu domeniu”, a declarat Dragnea.

Citește și: Politicienii ungari nu acceptă noul „diktat” LGBTQ. „Nu vom permite UE să ne dea lecții pe probleme care sunt numai treaba noastră!”

”Iohannis a înțeles că România e o țară test, dar nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor de afară NU este în siguranță”, spune Dragnea, exemplificând – ”Cazul Băsescu e un caz particular, nu s-au grăbit să-l atace dar i-au atacat familia, lucru care pe mine m-a oripilat”, mai spune acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *