Liviu Pop și Carmen Dan s-au alăturat lui Liviu Dragnea în noul partid politic APP.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Noul partid al lui Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu prinde contur. Foști miniștri PSD s-au alăturat partidului ce a fost înființat de curând. Dragnea a spus că nu obligă primarii PSD din Teleorman să vină alături de el, dar nici nu poate să-i oprească, informează acesta la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire.

Liviu Pop și Carmen Dan s-au alăturat lui Liviu Dragnea în noul partid politic APP. Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu:

Citește și: Polonia: Curtea supremă a decis că tratatele UE sunt incompatibile cu Constituția țării.

,,Eu cred ca Liviu Pop a fost un excelent ministru! Ministrul Educației care a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea! Adicā majorarea salariilor profesorilor și a întregului personal din învățământ, promovarea proiectului CRED – pentru formarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, adicā a peste 55.000 de profesori, reintroducerea titularizării in sistemul de învățământ!

De astăzi s-a alăturat echipei APP și va coordona oraganizatia sectorului 1! Bine ai venit, Liviu! Te asteaptā cu multā speranțā toti cei care acum strâng semnături pentru demiterea Clotildei și a găștii ei de acolo! Sa nu-i dezamăgești!” a scris Codrin Ștefănescu pe pagina personală de facebook.

Citește și: Diana Șoșoacă cere condamnarea lui Raed Arafat, scoaterea României din UE și demiterea Guvernului și Președintelui României.

De asemenea, fostul ministru PSD Carmen Dan, s-a alăturat ca membru al Alianței Pentru Patrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *