Lovitură pentru Dedeman: Traficul în magazine a scăzut cu 45%. Impactul va fi devastator.

Distribuie:
Sursa photo: economica.net

Lovitură pentru Dedeman: Traficul în magazine a scăzut cu 45% după introducerea certificatului verde. Impactul va fi devastator, informează ziarulfinanciar.ro

Certificatul verde restricţio­nează accesul persoanelor nevac­cinate în malluri, maga­zine de modă sau cos­metice, are efecte şi pe pia­ţa distribuţiei de materiale de construcţii.

Citește și: Rafila, viitor ministru al Sănătății: ,,Medicii de familie să poată prescrie antivirale” Alte măsur

„În acest moment, suntem nevoiţi să per­mitem accesul în magazine doar clien­ţilor care deţin un certificat verde. Înţele­gem să respectăm deciziile autorităţilor, nu avem alternativă. De când au intrat în vi­goare noile dispoziţii legale, traficul în ma­ga­zinele noastre a scăzut cu circa 45% şi, drept rezultat, am fost obligaţi să reducem co­menzile de aprovizionare la furnizori, care sunt în proporţie de peste 85% compa­nii româneşti.

Dacă această situaţie se pre­lun­geşte, impactul în industrie va fi devas­ta­tor şi îi va afecta în mod egal atât pe retai­leri, cât şi pe producători, atât pe funcţio­narii care lucrează pentru stat, cât şi pe toţi cole­gii din mediul privat, atât pe cei vacci­naţi, cât şi pe cei nevaccinaţi“, spune Dragoş Pavăl, acţionar al Dedeman, liderul pie­ţei de bricolaj din România, cu 56 de ma­gazine şi afaceri de 9,1 miliarde de lei în 2020.

Citește și:Liviu Dragnea, mesaj către Ciolacu: ,,PSD s-a predat. Cu arme și bagaje, la Cotroceni.”

Este limpede că niciun business şi nici­un antreprenor nu-şi doreşte să fie con­strâns să aleagă între clienţii săi, pentru că fie­care dintre aceştia este important în ega­lă măsură. Însă totodată, fiecare dintre noi trebuie să contribuie pentru ca un număr cât mai mic de oameni să fie expuşi şi să-şi pună sănătatea în pericol“, mai spune Dragoş Pavăl.

4 comentarii la „Lovitură pentru Dedeman: Traficul în magazine a scăzut cu 45%. Impactul va fi devastator.

 • noiembrie 7, 2021 la 4:27 pm
  Permalink

  cumparam de le Dedeman ,bucuros si mandru ca patroni sunt romani.Acum… sunt dezamagit ca banul i-a facut slugoi.Vor spune ca au respectat ordinele ,NU CONTEAZA PTR.MINE.Si la revolutie niste slugoi au tras in popor motivand respectarea ordinelor.Voi patroni de la Dedeman si alti ca voi ,V-ATI TAIAT CREANGA SINGURI! Va meritati soarta .La cosul de gunoi al istoriei cu voi!

  Răspunde
  • noiembrie 9, 2021 la 4:44 pm
   Permalink

   În Germania de exemplu statul vorbește de regula 2 sau 3G((vaccinat, trecut prin boala, testat)) iar conducători și prioritarii lanțurilor de magazine alimentare și nealimentare ai spus,,pas”acestui sistem, invocând ca nu pot sa interzică nimănui ori sa facă discriminare fata de nevaccinati, mai ales pentru procurarea de hrană

   Răspunde
 • noiembrie 8, 2021 la 6:14 pm
  Permalink

  Inca 45%. Apoi inca 45%. Si tot asa. Ne vreti sclavi si morti ? Si voi sa aveti aceeasi soarta. Faliment va dorim.

  Răspunde
 • noiembrie 10, 2021 la 9:47 am
  Permalink

  Noi am inceput sa mergem la piata, producatori directi, firme mici….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.