Lucian Mândruță: ,,Ne-ați livrat hârtie igienică, domnule președinte, după 6-7 ani.” ,,Nu pot să vă mulţumesc”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Lucian Mândruță, concluzie tragică: ,,Ne-ați livrat hârtie igienică, domnule președinte, după 6-7 ani.” Jurnalistul Lucian Mîndruţă a transmis un mesaj video pentru preşedintele Klaus Iohannis, la alegerea căruia, a fost susținut de acesta, informează bugetul.ro

”Am fost până la Paris, cam cu ultimii bani din casă, ca să filmez şi să pun pe Facebook (…) sute de mii de oameni în toată Europa care stăteau la coadă să vă voteze.

Citește și: Rafila, viitor ministru al Sănătății: ,,Medicii de familie să poată prescrie antivirale” Alte măsuri luate:

Am povestit cum a început pentru mine adversiunea faţă de ceea ce se întâmpla atunci – l-am văzut pe Ponta cu steaguri roşii serbându-şi ziua pe stadion – o chestie care m-a oripilat. Am pus tot aici, 2014, (…) toate speranţele de la vremea aceea, toate aşteptările noastre de schimbare de la dumneavoastră. Am pus toate astea în Share

Ne-aţi livrat hârtie igienică, domnule preşedinte, după 6-7 ani. Tot ce am sperat şi am crezut este acum bun la un singur lucru…Sunteţi mândru de chestia asta, vreţi să mai staţi să mâncaţi salariul în continuare? Până una alta, vă spun doar că ceea ce am crezut este acum ceea ce încerc să uit şi nu, nu pot să vă mulţumesc”, a spus  jurnalistul.

Citește și: Liviu Dragnea, mesaj către Ciolacu: ,,PSD s-a predat. Cu arme și bagaje, la Cotroceni.”

One thought on “Lucian Mândruță: ,,Ne-ați livrat hârtie igienică, domnule președinte, după 6-7 ani.” ,,Nu pot să vă mulţumesc”

  • noiembrie 8, 2021 la 6:20 pm
    Permalink

    Lucian Mândruță, un agent. A lins la Klaus, acum il ataca. Asta fac agentii antihristului, se canibalizeaza. Se ling, apoi se ataca intre ei, apoi se ling iar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *