Ludovic Orban susține demersul de suspendare a președintelui Klaus Iohannis: ,,Mă voi implica cu toată forţa”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Ludovic Orban susține demersul de suspendare a președintelui Klaus Iohannis: ,,Mă voi implica cu toată forţa într-un referendum de demitere a președintelui Iohannis.”, informează g4media.ro, potrivit news.ro.

„Ştim foarte clar că suspendarea duce la referendum şi dacă se iniţiază suspendarea, ea trebuie să ducă la demitere şi aici eu vă spun cu extrem de mare seriozitate şi responsabilitate: având o parte de răspundere pentru realegerea lui Klaus Iohannis ca preşedinte în 2019.

Citește și: Panică la Cotroceni. AUR începe procesul de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

Atunci era cu totul şi cu totul altceva şi nimic nu indica că ar putea să ajungă într-o asemenea spirală a nebuniei şi a ruperii complete de realitate şi de interesele românilor, mă voi implica cu toată forţa într-un referendum de demitere”, a mai afirmat Ludovic Orban.

Ludovic Orban și-a dat demisia din grupul parlamentar al PNL, urmat de alți 12 parlamentari.

Citește și: Scandal în USR Timișoara. ,,Am demisionat. Pe alocuri mustește impostura si incompetența!”

Dacă preşedintele Iohannis nu dizolvă Parlamentul în conformitate cu prevederile constituţionale, există două posibilităţi: prima posibilitate e declanşarea unui conflict juridic de natură constituţională care să clarifice dispoziţiile constituţionale cu privire la dizolvarea Parlamentului şi organizarea de alegerile anticipate”, mai spune Orban.

One thought on “Ludovic Orban susține demersul de suspendare a președintelui Klaus Iohannis: ,,Mă voi implica cu toată forţa”

  • noiembrie 3, 2021 la 4:03 pm
    Permalink

    Acest om nu reprezintă interesele poporului. Dă dovadă de incompetență, regret că l-am votat, și încă de două ori.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.