Lui Blaga îi e frică că pierde ciolanul: Țineţi partidul unit! Te rog, Ludovic, te rog Florine…

Distribuie:
Sursa photo: Vasile Blaga/facebook.

Blaga, apel la pace către partidul care l-a făcut europarlamentar: „Te rog, Ludovic, te rog, Florine, faceţi toate demersurile ca să ţineţi partidul unit!” Frica de pierdere a ciolanului…

Europarlamentarul Vasile Blaga, unul dintre cei care au pus în operă fuziunea dintre PNL şi PDL, îi sfătuieşte pe cei doi candidaţi la preşedinţia PNL să se asigure că partidul rămâne unit, notează news.ro.

Citește și: Liviu Dragnea către presă: Dar, dumneavoastră, presa, ce ați păzit, în acești doi ani?

„El (PNL) va trebui să fie şi în viitoarea legislatură principalul partid de guvernare, cu un scor şi mai bun decât cel pe care l-aţi obţinut acum, dar pentru asta trebuie să rămână un partid unit şi care în continuare să se întărească şi, pentru aceea, te rog, Ludovic, te rog, Florine, faceţi toate demersurile ca să ţineţi partidul unit!

Citește și: Laszlo Kover: Legea ungară anti-pedofilie este una dintre cele mai importante din ultimii 12 ani.

Aşa trebuie să fie şi acuma! Acea teorie pe care o au unii în creier că cel care câştigă ia totul, nu va face decât să fragilizeze partidul! Să fie clar lucrul ăsta! Şi vă rog pe amândoi, indiferent cine va conduce partidul în continuare: dom-le, aveţi grijă de primari 365 de zile pe an!

Nu numai când suntem în campanii interne sau în campanii de alegeri generale. Până la urmă – că ne convine, că nu ne convine – sunt oamenii de la talpă, pe ei îi votează prima dată poporul şi pe urmă pe noi, pe ceilalţi!”, le-a mai recomandat Blaga celor doi candidaţi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *