Marcel Ciolacu: Cine v-a cerut să înghețați pensiile și salariile pentru cinci ani de acum înainte?

Distribuie:
Sursa photo: Marcel Ciolacu/facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut , în plenul reunit al celor două Camere, cu ocazia prezentării Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, că PSD a scăpat România de împrumuturile de la FMI, iar actualul Guvern le va readuce în ţară și va aduce austeritatea, informează agerpres

Citește și: Petrecere în Parlament, de ziua lui Orban, mai mulți liberali au încălcat legea prinvind nepurtarea măștii.

,,Este o mare ruşine că a fost nevoie prin insistenţele PSD, ale partenerilor sociali şi europeni ca să veniţi astăzi în Parlament. Până în ultima clipă aţi ascuns românilor adevărul din spatele PNRR. (…) Domnule Orban, dumneavoastră aţi văzut acest plan? L-aţi citit, îl aveţi în detaliu? (…) Această coaliţie a şmenului a vrut să deturneze un plan lăudabil al Europei către clientela de partid şi firmele sale de consultanţă. Apropo, domnul Barna, câte rude aveţi pe lista de aşteptare la proiectele din PNRR? (…) PSD a scăpat România de împrumuturile de la FMI, iar actualul Guvern PNL-USR le va readuce în ţară”, a spus Ciolacu în plenul reunit al Parlamentului.

Citește și: România, dependentă de alimentele din afară. Importăm 70% din ceea ce consumăm.

„Domnule Cîţu, de data asta nu aţi mai avut pe unde să fugiţi. Vă aşteaptă fermierii să le spuneţi de ce agricultura primeşte zero euro prin PNRR, în timp ce firmele de consultanţă primesc 2 miliarde de euro. Luaţi-l şi pe domnul Orban şi spuneţi-le oamenilor de ce nu le-aţi dat nici acum subvenţiile şi despăgubirile pentru seceta de anul trecut. Ieşiţi şi spuneţi de ce românii mănâncă 70% produse de import, în timp ce guvernarea de dreapta vrea să distrugă agricultura românească, a mai spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *