Medici celebri își declară susținerea pentru schema Flaviei Grosan! Ion Alexie: ,,O felicit”

Distribuie:
Sursa photo: PneumoMed/facebook

Mai mulți medici celebri din țară au vorbit la postul de știri Antena 3 despre schema de tratament a doamnei doctor Flavia Grosan, prin care spune că a tratat peste 1000 de persoane fără o zi de spitalizare.

Astfel, Dr. Radu Ţincu, medic primar toxicolog la secţia de ATI a Spitalului Floreasca, spune că schema utilizată de Flavia Grosan este folosită și de acesta în ATI.

Citește și: Daniel Zamfir (PSD): ,,Iată-l! Domnul Vlăduț Voiculescu: fiu, nepot de securist! Afară din viața politică.”

,,Cred că s-a creat o scindare socială, dar cred că, dacă ne uităm cu atenție la schema de tratament, nu sunt foarte multe lucruri divergente. Este o schemă pe care o utilizăm și noi.” a declarat medicul la Antena 3.

Un alt medic care a ținut să o felicite pe Flavia Grosan a fost medicul Ion Alexie din Las Vegas

,,A reușit niște tratamente foarte bune. Atâta timp cât pacienții dumnealor nu au suferit de la medicamente și nu au avut complicații, eu o felicit”, a spus medicul la Antena 3.

Tot într-o emisiune la Antena 3, Medicul Monica Pop își declară simpatia pentru medicul Flavia Grosan.

Citește și: Medicul care a vindecat peste 1000 de pacienți cu covid, folosind tratament contrar schemei oficiale.

„Mi se pare o schemă de tratament foarte bine adaptată şi este foarte asemănătoare cu ceea ce folosește domnul doctor Alexie în Statele Unite. Sunt convinsă că bolnavii dacă era o asimptomatici nu ar fi ajuns la cabinetul medicului pentru că nu aveau de ce, iar ceilalți probabil că nu au ajuns la ATI pentru că există doamna doctor.

Mie mi se pare absolut extraordinar ceea ce face. Schema de tratament nu este atipică, este o schemă de tratament foarte asemănătoare cu ceea ce fac ceilalţi colegi.” a spus aceasta în sursa menționată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *