Medicul care a vindecat peste 1000 de pacienți cu covid, folosind tratament contrar schemei oficiale.

Distribuie:
Sursa photo: Captură Antena 3.

Medicul pneumolog Flavia Groșan care a  vindecat peste 1000 de pacienți Covid fără o zi de spitalizare, doar cu medicamente pentru pneumonie, a vorbit după ce a fost reclamată la Colegiul Medicilor pentru că a criticat schema oficială de tratament aplicată în spitale bolnavilor de covid-19.

Citește și: Dosar penal după moartea gorjeanului vaccinat cu AstraZeneca. A murit la o zi de la vaccinare.

,,Am tratat o familie de cinci membri de la 30 de ani la 97 de ani, de Craciun m-am trezit cu mesaj audio pe Facebook ca ‘Datorita dvs. am fost toti 5 la masa de Craciun’. Eu cu asta ma hranesc. Lumea este extraordinar de speriata. Ei merg in spital, mi-e ciuda uneori, stai un pic, ca e un caz usor asta.

Dar nici eu nu pot tot sa rezolv. Ma raporteaza la Colegiul Medicilor ca am atacat protocolul oficial. N-am atacat protocol nimanui, dar eu mai si gandesc. De la comisia de etica m-au sunat ca am zis ca nu e bun protocolul expertilor. A fost acuzatia unui medic, acuzatia nu a venit de la miile de pacienti pe care i-am tratat.

Eu sper ca fac bine cu schema mea. Mie nu mi-a fost frica deloc de Covid, nu m-a preocupat amenintarile nimanui legat de ce vedeam la TV, expertii care se enervau. Am tratat ca pe o pneumonie”, a afirmat Flavia Groșan la într-un interviu la Antena 3.

Citește și: Daniel Zamfir (PSD): ,,Iată-l! Domnul Vlăduț Voiculescu: fiu, nepot de securist! Afară din viața politică.”

Acesta mai precizează că schema folosită de ea în tratamentul covid-19 costă în jur de 100 de ron. “Schema mea costa in jur de 100 de ron.”, a adăugat medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *