Medicul Monica Pop: Mincinoșii vor plăti, vor fi răspunzători in fata legii si a oamenilor!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Medicul Monica Pop îi amenință pe toți cei care aumințit și au adus în spațiul public minciuni legate de pandemie.

Citește și: Părintele neurochirurg Ștefan Mindea: Trebuie să ne opunem clar unei dictaturi medicale!

„VINE VREMEA CIND CEI CARE AU FACUT AFIRMATII NEADEVARATE PRIVIND PANDEMIA CU TOT CE PRESUPUNE EA, VOR PLATI, VOR FI RASPUNZATORI IN FATA LEGII SI A OAMENILOR! LA FEL SI CEI CARE AU ÎMPIEDICAT PACIENTII CEILALTI SA AJUNGĂ LA TIMP LA UN ACT MEDICAL NECESAR! MULȚI S-AU STINS!

MOTIVELE?! GREU DE INTELES !

Unii, stiau si stiu ca nu e ok ce spun si ce fac, altii din lipsa de cunoștințè ,unii prost sfătuiți! Altii… !

Exemple : „vaccinatii nu se imbolnavesc si nu transmit!” „Vaccinatii sint protejati, nu e nevoie sa mai poarte măsti!””Ei pot participa in colectivități”! etc, etc, etc!

Citește și: Orban, după ce a fost înlăturat: A fost ordin pe unitate din partea lui Iohannis. Serviciile au implicare?

Din certificatul verde, sint doar 2 afirmatii corecte: -Test recent

-Cei trecutii prin boală

NU cei vaccinati, care se pot infecta si pot transmite boala. Mai ales că, fiind vaccinati, cei mai multi fac forme mai ușoare, unii chiar asimptomatice iar, daca se infecteaza, nici nu stiu că sint bolnavi si nu se izolează, asa cum ar trebui. Si îi pot îmbolnăvi pe toti!Cine ia vreo măsură daca nu are mai nimic? Sau, chiar nimic?!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

One thought on “Medicul Monica Pop: Mincinoșii vor plăti, vor fi răspunzători in fata legii si a oamenilor!

  • ianuarie 18, 2022 la 11:11 am
    Permalink

    Alooo eu insist pentru borfașii din sănătate care se tot dau vești mincinoase cu virus ETC care nui decît gripa sezonieră să se ascundă că dacă se trezește lumea vor fi demolați .Ei chiar au chinuit lumea cu măști lea luat libertatea și au falimentat cam tot .Borfașii au luat salarii nesimțite premii și au chinuit copiii degeaba și bătrînii cu masca iau chinuit care ei abiea respiră liber cu plămînii plini cu SILICOZĂ care ei au distrus toate Stațiunile de tratament a celor care au lucrat în praf și ai silicoză BA MAI MULT NEAU FURAT DREPTURILE LA PENSIE CU CELE 6 LUNI REDUCEREA DIN VÎRSTE LA GRUPA 1 CU STAGIU MINIM CUM A FOST STABILIT DIN 1969 și 1977 cu legea 3 .Grupa 1 6 luni reducere la fiecare an și grupa 2 redus cele 3 luni la an . DA STAGIILE MINIME SUNT DATE LA LEGEA 263 ART 57 TOȚI DIN FOSTELE GRUPE 1 ȘI 2 SUNT EGALI .LA LEGEA 19 ACTUALIZATĂ 2010 De GUV BOC ȘI ROBERTA ANASTASE LA CAMERA DEPUTAȚI LEGEA DIN 2000 AU ABROGATO ȘI PSD AU IEȘIT DIN SALĂ CĂ EI FURAU PENSIILE AVEAU FURTURI CU DOSARE FALSE PE OAMENI CU STAGII MINIME CARE EI MAI LUCRAU CĂ LEA ZIS CĂ TREBUE SĂ FACĂ STAGIU COMPLET 35 ANI CARE SA DAT DOAR PENTRU CEI DIN CONDIȚII NORMALE ȘI LE DĂDEA 5 ANI REDUCERE DIN VÎRSTE .AȘA AU CĂPUȘAT FONDURILE DE PENSII .AU SCOS ȘI CU ADEVERINȚE FALSE CEI CARE ERAU ÎN CONDIȚII NORMALE . ȘI ACUMA LEGEA 19 ACTUALIZATĂ 2010 VALIDĂ AZI AUMA AU ASCUNSO DE PE NET ȘI AU LEGEA 19 DIN 2000 CU CARE FURAU ȘI DECI FURĂ ÎN CONTINUARE .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.