Mihai Tudose: ,,Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă. În capul lor totul e wow.”

Distribuie:
Sursa photo: Mihai Tudose/facebook.

Mihai Tudose, parlamentar PSD, a avut o ieșire la adresa Guvernului de coaliție PNL-USR-UDMR, la Antena 3, în emisiunea ,Decisiv”, cu privire la situția din România ,,Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă”, informează antena3.

Informația a fost comentată de Mihai Tudose, în emisiunea ‘Decisiv’, de la Antena 3:

Citește și: Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Jos labele de pe copii, ticăloșilor! Există nevoia de atragere a copiilor spre zona LGBT

„Pe guvernarea PSD alocațiile s-au dublat. E un scenariu foarte bine pus la punct – au scăzut foarte drastic atunci și foarte brusc procentul de îmbolnăvire, ca să putem avea alegeri, înainte ca ei să fie obligați să prezinte bugetul. Acum, în fiecare zi, mai mor 4 de astăzi și se mai declară 80 de anul trecut, de parcă i-au găsit prin casă ca pe șosete. (…)

Anul trecut au dat cu economia de pământ cu așa o grație, că mai jos nu se putea, încât acum și dacă miști un deget zici că face balet și Superman. În fapt, puterea de cumpărare scade, prețurile au luat-o razna complet, inflația e de nestăpânit, avem 500.000 de șomeri, dar în capul lor totul e wow.

Citește și: Emanuel Ungureanu îi amenință cu proteste pe colegii săi din USR-PLUS dacă nu rezolvă problemele spitalului Grigore Alexandrescu.

Dacă cineva ne spune că pe baza la cele 30+ de miliarde de euro împrumutate de anul trecut și date pe izolete, pe măști, au cumpărat vaccinuri ca nebunii și le-au dus, vorba lui Cîțu, în lanul cu lavandă, dar nu se găsesc bani pentru copii, iertați-mă, ăștia sunt. Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă”, a spus Mihai Tudose la Antena 3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *