Monica Pop: Domnul președinte e dezinformat. Orice fel de vaccinat se poate infecta.

Distribuie:
Sursa photo: Monica Pop/facebook.

Doctorul Monica Pop a făcut o serie de declarații joi, la o emisiune la b1.tv, în contextul în care președintele Klaus Iohannis și autoritățile decidente le cer românilor să se vaccineze pentru a opri pandemia, informează sursa menționată.

„Orice fel de vaccinat se poate infecta. Ei spun un lucru care nu-i adevărat, că acela vaccinat transmite mai puțin. Nu-i adevărat, transmite la fel!

Ei nu se deosebesc ca atitudine profilactică de vaccinați. O doamnă doctor a spus foarte clar că vaccinul nu are nicio legătură cu tulpina Delta.

Citește și: Trump îl felicită pe Viktor Orban pentru lupta pe care o duce pentru ,,independență, mândrie patriotică, și libertate”

Părerea mea e că domnul președinte e dezinformat, nu cred că vrea să facă rău. Asta cu vaccinați-vă, nu-i adevărat!”, a declarat Monica Pop la emisiunea de la B1.Tv.

One thought on “Monica Pop: Domnul președinte e dezinformat. Orice fel de vaccinat se poate infecta.

  • septembrie 7, 2021 la 8:44 am
    Permalink

    Pe scena politică mare agitație, o luptă ca un joc urât și, zgomotos al partidelor in concurență pt. Moțiunea de cenzură pt. demitere premier Florin Cățu cu trecut penal ! P.N.L. îl apără pe cel vizat, blamează partidul A.U.R. care deranjează ! Reacția romanilor este ,,fără penali în funcții publice !!!”

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *