Monica Pop mătură cu Arafat: „Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Monica Pop a comentat decizia Guvernului conform căreia oamenii care nu reprezintă urgențe medicale să nu fie internați sau operați. Monica Pop mătură cu Arafat: „Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva” spune aceasta potrivit antena3.ro

„Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva. Şi a dat şi un exemplu care e o urgenţă: hernia de disc. Nu o fi de mare urgenţă ca şi intervenţie însă provoacă nişte dureri absolut insuportabile.

Citește și: Alexandru Rafila nu se vaccinează cu a treia doză: Am discutat cu specialiști din Israel.

Pe urmă, toţi bolnavii programați trebuie operaţi. Într-o lună de zile se poate agrava orice fel de boală a unui pacient care necesită intervenţie chirurgicală.

Trebuie revocat acest ordin. Este efectiv o crimă cu premeditare”, a spus medicul Monica Pop

Citește și: Viktor Orban, tăios: Creșterea prețurilor este cauzată de greșelile Comisiei Europene.

Declarația vine după ce Raed Arafat a anunțat luni că, din cauza creșterii numărului cazurilor de COVID-19, managerii unităților sanitare publice cu paturi vor suspenda internările pentru operații şi pentru alte tratamente şi investigații care nu reprezintă urgențe, cu anumite excepții.

3 comentarii la „Monica Pop mătură cu Arafat: „Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva”

 • octombrie 8, 2021 la 5:07 pm
  Permalink

  Monica Pop are dreptate de data aceasta.
  Valul 4 i-a surprins nepregatiti si pentru nepriceperea lor trebuie sa plateasca pacientii care nu vor mai fi ingrijiti.
  Arafat a gresit anuntind de la o zi la alta suspendarea interventiilor chirurgicale non-urgente. Amploarea epidemiei era previzibila de saptamini intregi si totul putea fi realizat progresiv.

  Răspunde
 • octombrie 8, 2021 la 9:36 pm
  Permalink

  Interzic sau opresc periodic anumite interveni medicale pentru a obliga indirect populatia la vacinare cu un vacin pe care nu pot garanta . Sigur vacinu are un alt rol decât cel de a te proteja de (virus) nu stiu ce mai cauta Arafat in sistemu medical cand el nu este capabil .

  Sunt multi alti care ar pute sa il inlocuiasca in functie dar se pare ca asta nu deranjeaza pe nimeni. Ei se lupta pentru parlamentu romaniei nu pentru Romani

  Răspunde
 • octombrie 9, 2021 la 7:19 am
  Permalink

  Trebuiau facute circuite separate pentru bolnavii de Covid și non Covid!

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *