Social

Mugur Mihăescu, mesaj ironic: Măi Ursula, aici o să-i zicem Crăciun. Nu vă ajunge ce ați luat? Vreți și sufletul acum?

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Actorul Mugur Mihăescu a ironizat-o pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, într-un mesaj video de Crăciun: ,,Ce mai vrei de la noi? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ați tăiat? Vreți și sufletul acum?”, informează realitatea.net

Mihăescu insistă asupra titulaturii Crăciun, făcând trimitere la un proiect abandonat de eliminare a termenului „Crăciun” în comunicările oficiale ale UE.

Citește și: George Simion: Aș arunca câțiva politicieni la tomberon pentru că fură România și Justiția își face treaba

„Pentru cel din Ardeal, pentru ăl moldovean, pentru cel din Constanța, pentru ăl oltean, pentru toți cei din țară vin la tine și spun: măi Ursula aici o să-i zicem Crăciun. Ce mai vrei de la noi? Nu vă ajunge ce ați luat? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ați tăiat? Vreți și sufletul acum? Transformat într-un bun… Băi Ursula, la noi o să-i zicem Crăciun!

Citește și: Judecătoarea Dana Gîrbovan: Isus s-a născut pentru libertatea noastră, a fiecăruia dintre noi

Și politic corect și total progresist chestia asta din spate e un brad. Și insist să-ți ofer chiar și ție un cadou de nebun, că Ursulo, la noi va rămâne Crăciun! Crăciun fericit frate român, pentru că meriți”, a afirmat Mugur Mihăescu într-un video pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *