Mugur, răspuns pentru Câțu: Vaccinul pentru mine conține ordonanţele aberante prin care puteai fi „săltat” de pe stradă.

Distribuie:
Sursa photo: Mugur Mihăescu/facebook.

Mugur Mihăescu a acceptat provocarea premierului Florin Câțu, răspunzând la întrebarea: ,,Pentru tine, ce conține vaccinul? Mugur Mihăiescu spune că pentru el vaccinul conține șomeri, sărăcie, oameni morți în spitale, cenzură, dar și măști neconforme. Premierul Florin Cîțu a lansat o campanie prin care le cere românilor să spună ce înseamnă pentru ei vaccinul și ce libertăți le-a adus, informează romaniatv.

Mesajul acestuia dintr-un video:

„Salut! Sunt Mugur Mihăescu şi răspund provocării premierului, lansată astăzi, „Ce conţine vaccinul pentru mine?”.

Citește și: Sondaj: Votați personalitățile în care aveți cea mai mare încredere. Votul poate fi multiplu.

Vaccinul pentru mine conţine 200.000 de locuri de muncă şterse cu buretele într-o seară, vaccinul pentru mine conţine un milion de oameni aruncaţi în sărăcie, vaccinul pentru mine conţine cenzura celor care au îndrăznit să critice celebrele ordonanţe de urgenţă, vaccinul pentru mine mine conţine oamenii arşi în spitale şi pentru care n-a răspuns nimeni, vaccinul pentru mine conţine reacţiile aberante şi ordonanţele aberante prin care puteai fi „săltat” de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuţi, vaccinul pentru mine conţine o generaţie întreagă de elevi care au fost puţin alienaâi în mediul online, într-o şcoală care numai şcoală nu este, vaccinul pentru mine conţine orice în afară de uitare, vaccinul pentru mine mai conţine încă 70% dintre oameni care n-au ieşit la vot pentru că nu au cu cine să voteze, pentru că de 30 de ani, indivizii care ne conduc sunt la fel de buni şi meritocraţi, vaccinul pentru mine conţine toate astea şi vă lansez şi vouă provocarea, cei 70% din mediul online, care nu aţi votat, să spuneţi ce conţine vaccinul pentru voi?

Citește și: Mihai Tudose, despre măsurile Guvernului: ,,O să ne cufurim de fericire… la coadă la hârtie igienică!”

A, şi mai conţine şi câteva sute de milioane de măşti neconforme care ne-au protejat! Pentru tine, ce conâine vaccinul? Te provoc! Şi acum, pentru cei care mă înjură, îi provoc să mă înjure!”, a spus Mugur Mihăescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.