Politică

Muraru: Şoşoacă, militantă pentru ieşirea României din NATO, este legitimată de Ciolacu

Distribuie:

Sursa photo: facebook.

𝐒̗𝐨𝐬𝐨𝐚𝐜𝐚̆, 𝐜𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐮𝐩𝐭𝐚̆ 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐜𝐨𝐚𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐍𝐀𝐓𝐎, 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐂𝐈𝐎𝐋𝐀𝐂𝐔.

Astăzi, premierul Marcel Ciolacu a invitat la Palatul Victoria pe George Simion, președintele partidului extremist AUR, și pe Diana Șoșoacă, liderul partidului extremist S.O.S., la consultări privind data alegerilor prezidențiale. Această acțiune este periculoasă și legitimează extremismul în România.

Citeste si: Start VOT: Dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale cu cine ar vota românii? #sondaj

Prezența lui Sosoaca e o premieră și aceasta confirmă dorința PSD de a cauționa un extremist pentru a repeta scenariul din anul 2000. Cea care merge des în Ambasada Rusiei, care sechestrează medicii, care agresează fizic jurnaliștii internaționali, care transformă o ședință solemnă a Parlamentului în cea mai semnificativă acțiune antisemită din ultimele decenii, devine parteneră de dialog și de fantasme politice a lui Ciolacu. Este de fapt o anunțare a intențiilor președintelui PSD pentru România. Adică un stat târât în mocirla extremismului, a naționalismului găunos, un tărâm de încercare pentru Federația Rusă.

Este important să reamintim că Diana Șoșoacă și Luis Lazarus, europarlamentari S.O.S., au fost respinși chiar și de partidul german de extremă dreaptă AFD. Un europarlamentar AFD a declarat: „Am avut o discuție cu cei de la S.O.S. și am decis în unanimitate să nu îi primim în viitorul grup din Parlamentul European.

Ce-a fost prea mult pentru cei mai extremiști din Europa este frecventabil pentru liderul PSD. Cum ar arăta un președinte la Cotroceni care ar face drum deschis extremiștilor pentru a intra la guvernare? Astăzi am văzut cum *NU* ar trebui să arate “consultările”. Este un joc penibil de imagine care arată românilor și partenerilor occidentali că o asemenea susținere a partidelor extremiste este inacceptabilă. PSD a revenit la instinctele sale de acaparare a puterii totale în statul român.

Citeste si: Ionuț Cristache: Nicolae Ciucă, un ostaș în slujba nimănui

Funcția de președinte al României trebuie protejată de a nu fi confiscată de un pesedist. Coaliția de guvernare PNL-PSD a fost consecința unei imposibilități aritmetice de a forma o majoritate în Parlament. După disidența unui grup de parlamentari liberali loiali fostului președinte PNL și după ieșirea de la guvernare a USR, pur și simplu nu exista altă formulă politică pentru a guverna țara într-o perioadă de instabilitate politică, socială și militară.

Astăzi, domnii Romașcanu, Tudose și Grindeanu au reușit realizarea trioului de mare succes: Marcel, George & Diana. Acest lucru ne arată clar că nu putem permite ca extremismul să fie legitimat în România și că trebuie să luptăm pentru a proteja democrația și statul de drept.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *