Nelu Tătaru îi va propune lui Florin Cîțu vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii de persoane.

Distribuie:
Sursa photo: Nelu Tătaru/facebook.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Nelu Tătaru că intenționează să îi propună premierului Cîțu să existe vaccinare obligatorie la categorii esențiale sau testare săptămânală., informează digi24.ro

Citește și: Statul Român, acționat în instanță pentru purtarea măștii în școli ,,Guvernul sa DEMONSTREZE cu studii medicale internationale, cat de eficiente sunt mastile”

„Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal. Ne gândim la vaccinare sau testare. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru, în care fac o evaluare a stării actuale. Deciziile se iau la nivelul Ministerului Sănătății sau CNSU, pe care îl conduce premierul. Trebuie să înțelegem că suntem într-un val patru, care este mai agresiv decât unu sau doi. Ne e greu să îl luăm în serios după un sezon estival”, a declarat Tătaru. 

„În această categorie intră tot ce înseamnă persoane vârstnice, HIV/SIDA, bolnavi oncologici, transplantați, imunodeprimați. Aici sunt cei pe care trebuie să îi avem în vedere într-o primă fază. Nu putem opri pandemia, dar putem limita numărul de decese și numărul de internări în Terapie Intensivă. Aceste măsuri merg sau converg spre acest deziderat”, a mai spus acesta.

One thought on “Nelu Tătaru îi va propune lui Florin Cîțu vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii de persoane.

 • septembrie 16, 2021 la 4:35 pm
  Permalink

  Citu, Ghinea, Tataru au veleitati de cioclu. Vaccinarea obligatorie va aduce mai multi morti decat un tratament personalizat precedat de preventie. Dorintele morbide sunt ptr psihiatrie.
  Citu e fericit, el ca de obicei „e mic, nu
  stie nimic „. Altii sunt de vina.
  „Daca il deranjezi, te spune lui tata sponsori”

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *