Noul premier al Moldovei: Vom confisca averile celor corupti, iar cu acesti bani vom construi scoli, aziluri si drumuri

Distribuie:
Sursa photo: Natalia Gavrilita/facebook.

„Vom curata institutiile de stat de oameni corupti. Vom face tot posibilul sa recuperam banii din miliard si din alte scheme. Vom tinti confiscarea averilor celor corupti, iar cu acesti bani vom construi scoli, aziluri, case de cultura si drumuri”, a spus Natalia Gavrilita, noul premier al Republicii Moldova, informeaza aktual24.

Citește și: Noua Zeelandă: 5 ani de închisoare pentru practici menite să schimbe orientarea sexuală.

,,In cele ce urmeaza voi prezenta programul de guvernare al viitorului guvern si echipa de profesionisti integri si bine-intentionati care il vor pune in aplicare si vor transforma aceasta tara in cativa ani.

Voi explica motivatia care sta in spatele principalelor actiuni din acest program, ca sa fie clar pentru toata lumea spre ce tindem si ce dorim sa realizam in urmatorii patru ani.

Acest program descrie cum va fi implementata platforma electorala a Maiei Sandu la alegerile prezidentiale si a Partidului Actiune si Solidaritate la alegerile parlamentare, ambele castigate cu un scor care inseamna mandat clar acordat de cetateni.

De aceea acest program include ca prioritati majore reforma justitiei, curatarea institutiilor statului de scheme si coruptie, atragerea investitiilor si crearea locurilor de munca bine platite, reducerea saraciei si cresterea pensiilor si suportului social pe fonul crizei COVID-19, din care trebuie sa iesim pentru a reveni la o viata normala, fara restrictii.

Citește și: Dan Puric: ,,Eu consider acest guvern un guvern criminal. Guvern marioneta care este pus sa lupte impotriva poporului.

Noi pronuntam atat de des furtul miliardului, incat aceste cuvinte aproape ca si-au pierdut sensul, de aceea vreau sa explic ce inseamna un miliard de euro. 

Daca veti angaja un om sa va culeaga roada timp de o zi, si la sfarsitul zilei nu l-ati plati, acel om va fi extrem de suparat. Este normal ca poporul acestei tari este suparat pentru furtul a 27 de mii de ani de munca fara odihna.” spune prim-ministrul Republicii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *