NUCLEARA Senatul Francez respinge legea privind vaccinarea obligatorie. Socialiștii, izolați la vot.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

NUCLEARA Senatul Francez respinge legea privind vaccinarea obligatorie. Socialiștii, izolați la vot. Vaccinul covid-19 nu se va alătura listei de vaccinări obligatorii. Senatorii nu au adoptat proiectul de lege depus de socialiști. Guvernul promite să continue pe calea educației, informează  publicsenat.fr

Citește și: Polonia: Curtea supremă a decis că tratatele UE sunt incompatibile cu Constituția țării.

Textul, depus de membrii grupului socialist la sfârșitul lunii august, a fost respins în 13 octombrie în ședință publică, cu 262 de voturi. Prin urmare, această inițiativă parlamentară nu va merge mai departe.

Celelalte grupuri au preferat să o respingă, 14 senatori de la diferite partide au ales să se abțină. Guvernul, prin vocea lui Adrien Taquet, și-a exprimat, de asemenea, opoziția. „Preferăm să convingem decât să constrângem”, a insistat secretarul de stat pentru copii și familii.

Citește și: Diana Șoșoacă cere condamnarea lui Raed Arafat, scoaterea României din UE și demiterea Guvernului și Președintelui României.

Persoanele de peste 12 ani care sosesc din România în Franța trebuie să prezinte, la îmbarcare / la trecerea frontierei

- dovada de vaccinare completă cu un vaccin autorizat de UE. 

- sau un rezultat negativ la un test COVID-19, fie de tip PCR, fie antigen, efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de plecare (înaintea primului zbor, în caz de escală), dacă nu sunt vaccinate,

- sau un certificat medical care să ateste recuperarea după boală datând de mai mult de 11 zile și mai puțin de 6 luni 

One thought on “NUCLEARA Senatul Francez respinge legea privind vaccinarea obligatorie. Socialiștii, izolați la vot.

  • octombrie 14, 2021 la 2:43 pm
    Permalink

    Felicitări pentru toate statele care nu sunt deacord cu vaccinarea forțată sau obligatirie și a certificatului verde!În România cand vom primi și noi o veste minunată de gen!Când toată țara va fi în stradă plus alegeri anticipate!

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *