Orban, la groapa de gunoi a istoriei? ,,Dacă pierd alegerile, demisionez de la șefia Camerei Deputaților.

Distribuie:
Sursa photo: Canva/Ludovic Orban/facebook.

Ludovic Orban susține că își va da demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților dacă va pierde alegerile din PNL. Acesta consideră că și Florin Cîțu ar trebui să plece de la Guvern dacă nu-i va convinge pe liberali să-l aleagă în fruntea partidului, informeaza hotnews.

Citește și: Primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu vrea sa autorizeze marșul LGBTQ din București.

„Eu dacă pierd alegerile… eu îmi scriu dinainte de 25 septembrie demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Dacă un premier care candidează la funcția de președinte al PNL și nu câștigă competiția, ce legitimitate mai are să exercite funcția respectivă?”, a spus Orban la Digi 24.

Citește și: Pompierii români, lăudați in presa din Grecia: Sunt de pe altă planetă! Organizarea, viteză, meticulozitatea și reflexele

​Ludovic Orban nu îl contrazice pe liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, care a acuzat că serviciile de informații se implică în lupta din partid. Mai mult, șeful PNL susține că nu caută explicații senzaționale, așa cum a spus președintele Klaus Iohannis și „s-ar bucura” dacă lucrurile nu ar sta așa în realitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *