Părintele neurochirurg Ștefan Mindea: Trebuie să ne opunem clar unei dictaturi medicale!

Distribuie:
Sursa photo: Captură video.

Părintele neurochirurg Ștefan Mindea a participat la protestul de la Constanța împotriva vaccinării obligatorii, alături de Diana Șoșoacă și Luis Lazarus. Acesta a spus că românii trebuie să se împotrivească unei dictaturi medicale.

„Este foarte important să înțelegem că este un lucru ca statul să recomande ceva și este alt lucru să impună ceva.

Citește și: AUR: Cei care refuză dictatura medicală sunt așteptați la protestul de sâmbătă, 2 octombrie, ora 17:00, din Piața Universității!

Când statul începe să impună anumite lucruri noi, ca și oameni, dăm libertatea noastră în mâna statului.

Eu, personal, am mai mare încredere ca să pot eu să decid sau dumneavoastră să decideți ce este mai bine sau ce este mai rău pentru sănătatea dumneavoastră, pentru sănătatea familiei dumneavostră.

Sunt decizii foarte personale, sunt decizii medicale. Nu se poate nega faptul că există anumite riscuri și fiecare din noi când facem ceva ne asumăm riscuri. Nu există ceva în viața noastră care să facem fără consecințe și acest lucru este valabil și în ceea ce privește sănătatea.

Citește și: Cristian Terheș: Firma Pfizer a recunoscut ca vaccinul sau poate produce miocardita si pericardita mai ales in randul tinerilor.

Când luăm o decizie de sănătate, trebuie să ne asumăm acest lucru și, dacă avem consecințe majore- la noi, la sănătatea noastră sau a copiilor noștri- statul nu are cum să vină să ne dea un copil sănătos, o mamă sănătoasă, un unchi sănătos.

Este absurd să se ia această decizie în numele nostru, ca și cetățeni. Noi trebuie să ne opunem. Am venit în seara aceasta ca să ne opunem clar la o dictatură medicale”, a spus părintele Ștefan Mintea la mitingul de la Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *