Partidul lui Liviu Dragnea, surpriza alegerilor din 2024: Peste 80.000 de membri și 35 de organizații construite.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Partidul lui Liviu Dragnea reprezintă surpriza alegerilor din 2024: Peste 80.000 de membri și 35 de organizații construite. Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că Alianţa Pentru Patrie (APP) numără peste 80.000 de membri, fiind constituite deja organizaţii în 35 de judeţe, informează bugetul.ro.

„A sărit de 80.000 de membri, l-am întrebat pe Codrin Ştefănescu înainte de emisiune, că voiam să ştiu, sunt deja 35 de organizaţii constituite, în 35 de judeţe, 17 ţări au deja organizaţii APP constituite”, a spus la postul B1 TV Liviu Dragnea.

Citește și: Alexandru Rafila nu se vaccinează cu a treia doză: Am discutat cu specialiști din Israel.

Întrebat dacă este membru al Alianţei Pentru Patrie, fostul lider PSD a răspuns negativ.

„Încă nu, dar susţin cu tărie acest partid, pentru că este un partid în care, din fericire sau din păcate, este singurul în care am încredere că poate renaşte România. România astăzi, şi nu numai astăzi, de vreo doi ani şi ceva, este condusă după nişte planuri care nu sunt ale ei.

Citește și: Monica Pop mătură cu Arafat: „Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva”

Şi e captivă în continuare într-o spirală a laşităţii şi incompetenţei, care face ca economia şi societatea să se degradeze continuu. Este un partid care, trebuie să recunosc, m-a surprins plăcut”, a afirmat Liviu Dragnea în emisiune.

„Îl voi susţine cu toată priceperea mea şi le voi pune la dispoziţie atât un manifest politic, cât şi o sumă de direcţii de acţiune pentru un viitor program de guvernare românesc, naţional şi românesc, nu naţionalist, nu şovin, naţional şi românesc, bazat pe patriotism economic”, a subliniat el, informează agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *