Politică

Pavelescu, atac la Rareș Bogdan: Un semidoct care nu încetează să facă pe vedeta, o pițipoancă

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Aurelian Pavelescu, atac la europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL), după discursul din PE către Macron: ,,Rareș Bogdan, un semidoct care nu încetează să facă pe vedeta, o pițipoancă”

,,DISCURS DE SLUGĂ AL LUI RAREȘ BOGDAN ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN CĂTRE EMANUEL MACRON, PREȘEDINTELE FRANȚEI! NU VĂ MAI SĂTURAȚI, TRĂDĂTORILOR?

Rareș Bogdan, un semidoct care nu încetează să facă pe vedeta, o pițipoancă, tocmai a citit în PE o scrisoare către Macron, România fiind prezentată ca o colonie. O batjocură împotriva istoriei și demnității naționale.

Să vedem ce-a spus Rareș al lor. Că România datorează Franței cam toată istoria sa începând cu secolul al XIX-lea, fiind citați Edgar Quinet, Julles Michelet, Napoleon al III-lea și generalul Henri Berthelot. Și, desigur, rolul de ”avocat” al României în ultimele două decenii, în cadrul UE.

În acest context, dl. Rareș îi cere lui Macron să ne dea voie și în spațiul Schengen, cu toate că România îndeplinește de mult condițiile de admitere, potrivit tratatului!

Dar, ce cuvinte folosești dl. Rareș? ”Domnul președinte, interveniți încă o dată în istoria noastră! Îndatorați-ne încă o dată!” Cum adică să intervină, când este vorba despre dreptul nostru legitim de stat membru care și-a îndeplinit obligațiile? Ce, suntem la mâna lui Macron, hahalero! Și, cum adică ”să ne îndatoreze încă o dată”? Care ar fi prețul acestei datorii? Câte miliarde? Sau vreo funcție de președinte, prim-ministru, ceva ape, aer și pământ?

Scrisoare continuă, cu o cerșeală dezgustătoare, ca Macron să rezolve și problema cu ”extremismul” și ”anti-UE” internă, făcând referire evident la războiul personal pe care îl are cu liderul AUR George Simion! Și, totodată, punând la zid toată mișcarea suveranistă din România, care vrea să salveze ce se mai poate salva dintr-o țară dezintegrată de globaliști! Ce vrei, dle Rareș, să dea Macron un telefon să fie arestat Simion, pentru că te-a călcat pe bombeu? De ce n-o rezolvi cu Simion bărbătește, într-un dialog în direct? Și cam cât ar costa o asemenea intervenție, câți bani și avantaje, carevasăzică, pentru ”investitorii” francezi?

La final, dl. Rareș numește îl numește pe Macron însuși, iar nu Franța, ”Fratele cel mare” al ”nostru”, într-un gest de slugărnicie absolută, pupatul mâinii și pulpanei în mod explicit. Nici măcar Franța nu este așa, pentru că ”suntem o națiune independentă!”, așa a spus Kogălniceanu, iar nu dl. Rareș!

Să clarificăm: Franța a fost un aliat al României pentru o lungă perioadă de timp, având interese politice, economice, culturale și militare concrete. În numele acestor interese Franța a sprijinit România în momente dificile și, prin urmare, îi suntem recunoscători. Dar istoria României nu este un cadou făcut de Franța, istoria României a fost făcută de români, cu prețul sângelui și contribuția unor uriași politicieni, liderii istorici ai PNȚCD fiind monumente ale acestei istorii, eroi și martiri! Iar noi, românii, am apărat interesele Franței în această zonă mereu! O vom face în continuare, dar pe bază de reciprocitate și respectarea demnității naționale.

În contextul conflictului SUA, UE – Rusia cu privire la Ucraina, înțeleg că Macron, ”Fratele mai mare” al lui Rareș Bogdan, iar nu al ”nostru”, vrea să trimită trupe franceze pe teritoriul României. Hmmmmm… A anunțat Cioloș. Nu cumva la solicitarea lui Cioloș, alt Rareș Bogdan? Nu ar fi trebuit să anunțe asta guvernul sau parlamentul României, după o decizie ”suverană”? Că, dacă nu, ce sens mai au? Suntem Africa, deși nici acolo nu se mai poate. Și, odată cu trupele franceze, câte contracte și câți bani, că, de, ”Fratele cel mare” trebuie musai să fie și omenit, nu-i așa?”, scrie acesta pe pagina personala de facebook.

2 comentarii la „Pavelescu, atac la Rareș Bogdan: Un semidoct care nu încetează să facă pe vedeta, o pițipoancă

 • O mizerie Rareș Bogdan un gunoi un spagar în bețiv ordovar in fripturist

  Răspunde
  • Allexx

   Noi avem istoria NOASTRĂ și nu datoram asta nimănui niciodată sa fie clar și nu trebuia sa trimitem ca și € – uro, parlamentar un slugoi un.. pupincurist acolo care este o rușine a României.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *